OMNIA csm husi tenis

Campioana pe judet – echipa de fotbal fete a scolii Gimnaziale Anastasie Panu

aprilie 23rd, 2018 | de Husi Pe Surse
Campioana pe judet – echipa de  fotbal fete a scolii  Gimnaziale Anastasie Panu
Local

In urma cu 2 saptamani a avut loc etapa judeteana a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar – Fotbal Urban la care au participat echipe din Bârlad, Vaslui, Negrești și Huși, unde echipa de fete de la scoala Gimnaziala Anastasie Panu, indrumata de domnul profesor Balan Marian a iesit invingatoare.
Pentru a se putea califica la etapa zonala, scoala Gimnaziala Anastasie Panu a trebui sa joace finala impotriva castigatoarei din mediul rural. Finala a avut loc weekend-ul acesta, echipa huseana castigand si de aceasta data.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Importanta sportului:

Toată lumea știe că sportul aduce o gamă variată de beneficii organismului uman, așa încât se recomandă să facem mișcare zilnic, indiferent de vârsta pe care o avem.

În primul rând, practicarea sportului ajută la arderea grăsimilor din organism, implicit, ajută la eliminarea kilogramelor în plus și contribuie la reglarea greutății corporale.

În al doilea rând, mișcarea fizică luptă împotriva stresului, anxietății și depresiei, întărește mușchii, inima, ba chiar întregul sistem cardio-respirator. Și nu în ultimul rând, persoanele care fac sport și au o viață activă din punct de vedere fizic, au articulațiile foarte mobile, un echilibru al coloanei vertebrale și flexibilitate. Exercițiile fizice îmbunătățesc considerabil concentrarea psihică și ulterior, rezistența fizică.

Numeroase studii au demonstrat că sportul revigorează activitatea sexuală și prin intermediul acestuia, putem ajunge să facem cunoștință cu oameni noi, care ne pot deveni prieteni buni, atât timp cât îi cunoaștem în sfera în care avem multe lucruri în comun. Mai mult, cercetătorii explică faptul că sportul ajută la creșterea respectului de sine și încrederii în forțele proprii și consolidează calitățile de lider.

Să nu uităm faptul că sportul e bun și pentru a crește imunitatea, dar și pentru reglarea metabolismului organismului uman; pentru eliminarea, cu ajutorul procesului de transpirație, grăsimile, toxinele și impuritățile.

Deja e lucru știut că mersul pe jos are efecte unice asupra sănătății noastre, mai ales pentru cei care nu au timp să facă sport în adevăratul sens al cuvântului. Așadar, mersul pe jos are efecte surprinzătoare în primul rând asupra duratei și calității somnului.

Alte beneficii al mișcării fizice:

  • crește coeficientul de inteligență;
  • lungește viața și îmbunătățește calitatea ei;
  • aduce pozitivitate;
  • întărește inima;
  • pune sângele în mișcare;
  • ne ajută să ne depășim limitele;
  • ne dinamizează viața.

 

Comments

comments