OMNIA csm husi tenis

Casa care a dus pariurile online la un alt nivel

noiembrie 18th, 2019 | de husipesurse
Casa care a dus pariurile online la un alt nivel
Divertisment

Fortuna este una dintre casele de pariuri online de top din România. Ea oferă clienților noi un bonus în bani reali de până la 500 RON. În plus pune la dispoziția clienților săi o aplicație performantă pentru mobil, dar și multe alte facilități interesante.

Ce are special Fortuna față de alte case de pariuri online sunt tipurile de bilete pe care le oferă pariorilor. Despre SOLO (un pariu pe bilet) și AKO (bilet cu 2 sau mai multe pronosticuri) nu sunt prea multe de spus. Sunt tipuri de bilete clasice, dar cu alte denumiri. În schimb mai avem la Fortuna bilete de tipul DOMINO și MAXIKOMBI.

Despre acestea din urmă voi scrie în detaliu în acest articol.

Pariul MAXIKOMBI la Fortuna

Acest bilet este de fapt un sistem. Doar că va fi diferit față de tot ceea ce știi tu despre sisteme la pariuri.

La biletul MAXIKOMBI avem maxim 13 grupuri (de la A la M) și un grup bază (T). În fiecare grup poți avea unul sau mai multe pronosticuri. Astfel vei avea șansa să câștigi chiar dacă doar unul dintre grupuri a fost câștigat.

Poți să adaugi suma totală pe care vrei s-o pariezi, caz în care aceasta se va împăți în mod egal pe fiecare combinație. Dar poți să adaugi și manual câte o miză pentru fiecare grup în parte.

Diferența față de un bilet clasic în sistem este că aici poți forma un pariu (un grup) din mai multe pronosticuri.

Pariul DOMINO la Fortuna

Biletul DOMINO este un bilet în sistem dar puțin altfel. Biletul va fi împărțit în grupuri separate.

Dacă primul grup va fi câștigător, atunci jumătate din miză va fi câștigată, iar cealaltă jumătate va fi considerată miză pentru grupul următor (B). În cazul în care și grupul B va fi câștigător, atunci se va repeta scenariul de mai sus. Jumătate din miză va fi câștigată, iar cealaltă va trece la grupul C.

Ca să înțelegi mai bine cum pariezi la Fortuna bilete DOMINO o să vin și cu un scurt exemplu.

Pariezi 10 RON pe o selecție (pot fi și mai multe selecții într-un grup) cu cota 3 în grupul A. Biletul va fi câștigător, caz în care 15 RON (5 RON x cota 3) vor intra în balanța contului, iar 5 RON vor trece la miza grupului B. Prinzi și biletul din grupul B la o cotă de 4. În acest caz vei avea câștig 20 RON (5 RON x cota 4).

Ambele tipuri de bilete vin în ajutorul pariorilor. Utilizându-le șansele de a câștiga vor fi mai mari decât în mod normal.

Comments

comments