OMNIA csm husi tenis

Ce bonusuri ofera cazinourile online

aprilie 8th, 2020 | de husipesurse
Ce bonusuri ofera cazinourile online
Lifestyle

Este interesant sa vezi cum cazinourile online au acaparat internetul. Promotiile si bonusurile sunt cele care fac atat jucatorii incepatori, cat si jucatorii experimentati sa revina mai des pentru a juca. Exista mai multe tipuri de bonusuri la cazinourile online oferite de diferiti operatori de jocuri de noroc.

Unele site-uri de cazino ofera bonus in numerar, in timp ce alte cazinouri ofera programe de cazino VIP si rotiri gratuite.

Asa ca ne-am gandit sa venim in ajutorul tau si sa iti prezentam cele mai importante bonusuri pe care cazinourile online ti le pot oferi atat la inregistrare cat si periodic.

1. Rotiri Gratuite

Daca esti nou la jocurile de noroc online si ai nevoie de incurajare pentru a juca, exista o sansa masiva ca cazinourile online sa iti ofere rotiri gratuite, care sunt cunoscute si sub denumirea de rotiri in numerar, rotiri bonus, rotiri suplimentare, rotiri de bun venit, rotiri fara pariuri, etc.

Unele rotiri gratuite pot avea cerinte de pariere, ceea ce inseamna ca este posibil sa fii nevoit sa joci bonusul de cateva ori inainte de a putea retrage banii.

Asadar, trebuie sa verifici amanuntit daca rotirile gratuite sunt de fapt gratuite sau nu, si trebuie sa sti si despre sloturile care au rotiri gratuite si chiar limita maxima de incasare.

2. Bonus fara depunere

Dupa cum arata numele, bonusul fara depunere nu necesita sa depui nimic. Acest tip de bonus iti este oferit atunci cand te inregistrezi pe site-ul unui cazino online.

Cu banii bonus, poti juca gratuit, dar singurul lucru pe care trebuie sa-l reti este ca nu ai  voie sa retragi acesti bani.

In plus, va trebui sa indeplinesti cateva cerinte de pariere inainte de a retrage banii castigati prin bonusul fara depunere.

Mai mult, iti va fi de ajutor sa stii ca cerintele de pariere sunt mult mai mari pentru cazinourile online, la bonus fara depunere, decat pentru cazinourile reale.

De asemenea, ai foarte putin timp pentru a te juca cu banii bonus gratuit – de obicei, o perioada care dureaza de la o ora la o zi.

3. Bonus de bun venit

Bonusul de bun venit este unul dintre cele mai populare bonusuri la cazino online, care este oferit atunci cand te inregistrezi pentru prima data la un cazino online.

Acest bonus necesita sa depui o anumita suma si numai atunci banii bonusului iti vor fi acordati. In general, primesti un bonus suplimentar de 100% pana la 200% din prima depunere.

Atunci cand cauti cea mai buna oferta de bun venit, nu uita sa verifici cerinta de pariere impreuna cu suma maxima de incasare. De asemenea, retine ca bonusurile de bun venit pot fi utilizate pentru diferite tipuri de jocuri de noroc online.

De exemplu, unele sunt folosite pe jocuri de masa, altele pe sloturi. Asa ca verifica intotdeauna acest lucru inainte de a accepta un bonus de bun venit.

4. Bonusul de depunere lunara

Daca esti un amator sau un jucator profesionist si iti place sa joci in mod regulat, poti obtine un bonus de depunere lunara. In plus, poti primi si un bonus pentru a fi jucator activ.

Astazi, firmele de cazinouri online fac tot posibilul pentru a-si incuraja clientii sa joace si sa invite noi jucatori.

Concurenta extrem de ridicata a facut ca intreprinderile de cazinouri online sa vina cu cele mai bune strategii de apreciere a clientilor.

Comments

comments