OMNIA csm husi tenis

Ce inseamna handicap asiatic pe goluri

decembrie 30th, 2019 | de husipesurse
Ce inseamna handicap asiatic pe goluri
Lifestyle

Nu stii ce inseamna handicapul asiatic pe goluri? Ei bine, de aceea am redactat acest articol, asa ca iti recomandam sa il citesti, deoarece vom oferi informatii extrem de utile, ce iti pot fi de mare ajutor pe viitor. Invata cum poti sa-ti cresti sansele de castig la pariuri cu Handicap Asiatic.

Ce este handicapul asiatic pe goluri

Pariurile de tipul total goluri asiatice sunt extrem de utile, acestea pastrand echilibrul intre siguranta si profit. Trebuie specificat faptul ca exista mai mult tipuri de handicapuri asiatice, si anume:

– cu returnare integrala de miza

– cu returnare partiala de miza

– fara returnare de miza

Cu returnare integrala de miza

In aceasta situatie, fie putem castiga pariul, fie il putem pierde, insa ne putem primi si banii inapoi. De exemplu, daca alegem sa mizam 100 RON pe varianta „peste 2 goluri asiatice”, vom castiga doar daca se vor marca minim 3 goluri.

In cazul in care se nu se inscrie deloc, sau se marcheaza un singur gol, evident, pariul este pierzator. Daca inscriu exact doua goluri, vom primi banii inapoi.

Cu returnare partiala de miza

Este o varianta de pariere mult mai complicata, asa ca trebuie sa fim atenti atunci cand o alegem.

Daca vom miza pe varianta „peste 2,25 goluri asiatice”, vom avea profit maxim doar daca se marcheaza minim trei goluri. Evident, daca nu se marcheaza deloc sau se marcheaza un singur gol, pariul este pierzator. In cazul in care se inscriu exact doua goluri, jumatate din miza este pierduta.

Exista si varianta „peste 2,75 goluri asiatice”, iar in cazul acesteia, profitul maxim vine doar atunci cand se marcheaza minim 4 goluri. Daca se marcheaza de 3 ori, atunci doar jumatate din miza este castigatoare. Dupa cum stim, doua sau mai putine goluri nu aduc niciun profit.

Fara returnare de miza

Este cea mai simpla varianta, aleasa de majoritatea pariorilor. In cazul in care mizam pe varianta „peste 2,5 goluri”, pariul va fi castigator doar dupa ce se marcheaza minim trei goluri. Evident, pariul este pierzator daca se inscriu doua sau mai putine goluri.

In cazul in care pariul tau nu se regaseste intr-una dintre aceste situatii, iti poti calcula singur pariul folosind exemplele de mai sus.

De mentionat ca cei mai profitabili pariori din intreaga lume pariaza Handicap Asiatic. Cea mai buna casa de pariuri pentru acest tip de pariu este Betfair (citeste Betfair pareri in acest articol). La aceasta agentie ai cote foarte mari pe total goluri asiatice, dar si la celelalte tipuri de pariuri.

Mult succes si nu uita: pariaza responsabil!