OMNIA csm husi tenis

Ce tipuri de masini achizitionam

ianuarie 27th, 2022 | de husipesurse
Ce tipuri de masini achizitionam
Lifestyle

Cumpar auto la preturi corecte, cu plata pe loc – in raport cu uzura masinii tale – in vederea dezmembrarii. Cumpar masini avariate sau in perfecta stare de functionare, fabricate intre anii 2008-2016. Ne ocupam de toate formalitatile, inclusiv de aducerea masinii nefunctionale sau neinregistrate pana la sediu.

Cumpar auto la preturi corecte, cu plata pe loc – in raport cu uzura masinii tale – in vederea dezmembrarii. Cumpar masini avariate sau in perfecta stare de functionare, fabricate intre anii 2008-2016. Ne ocupam de toate formalitatile, inclusiv de aducerea masinii nefunctionale sau neinregistrate pana la sediu.

Tinand cont de evolutia pietei, urmarim de fiecare data ca preluarea masinii sau masinilor in vederea dezmembrarii si reciclarii sa fie una reciproc avantajoasa. In urma unei inspectii detaliate a masinii, oferim preturi corecte si documente de distrugere in vederea radierii, ca de altfel, transport platforma in cazul in care situatia o cere.

Cumpar auto pentru dezmembrari

Stabilim de comun acord o ora convenabila pentru tine. Ne deplasam cu platforma pana la tine si remorcam gratuit autoturismul, de regula, in 1-2 zile lucratoare. Daca ai o masina pe care vrei sa o vinzi, cumpar auto cu banii pe loc. Nu mai pierde timpul cu anunturile pe diverse platforme, cand noi iti putem face intreg procesul mult mai usor. Ne place sa credem ca revolutionam metoda de a-ti vinde autoturismul uzat prin doar cativa pasi simpli si rapizi:

Pasul 1: Suna-ne! Cere o oferta! Esti curios/curioasa cati bani ai obtine pentru masina ta? Suna-ne si cere o oferta. Noi iti vom oferi, cu siguranta, un pret mai bun decat cel pe care l-ai obtine in oricare din centrele de colectare fier vechi. Producatorul, modelul, anul si kilometrii sunt factorii ce influenteaza o oferta corecta.

Pasul 2: Ridicarea autoturismului. Ai acceptat oferta noastra? Stabilim ora convenabila pentru ridicarea autoturismului. Timpul de ridicare a masinii? 1-2 zile lucratoare, insa exista si posibilitatea ca agentii nostri sa ajunga chiar in aceeasi zi. Putem veni la domiciliu sau la serviciu, totul depinde de tine si de preferintele tale.

Pasul 3: Platim pe loc. Cumparam auto pe loc. Avem banii cand venim sa ridicam masina, iar tu nu trebuie decat sa ai actele si cheile pregatite pentru predare. Vei avea plata in buzunar in doar cateva minute. Vorbim, aici, de preturi reale ce reflecta starea adevarata a autoturismului, rezultata in urma unei inspectii detaliate.

 

Cumpar masini avariate sau in conditii bune

Esti posesorul/posesoarea unei rable, autoturism vechi sau accidentat? Stim ce inseamna sa te lupti cu ele. Rotile trebuie dezumflate, iar combustibilul si lichidele trebuie indepartate. Pe langa cunostintele de rigoare, efortul si energia sunt necesare. Odata terminat intreg procesul, va trebui sa te ocupi de tractarea masinii sau de urcarea sa pe o rampa pentru a o duce, in siguranta, la casat. Si mai stim ca toate aceste actiuni implica timp si costuri pe care ai prefera sa le eviti. Poti face asta apeland la compania noastra care cumpara autoturisme pentru dezmembrari si piese ce pot fi reciclate.

Indiferent ca ai o rabla, masina avariata, masina in conditie buna sau chiar masina cu volan pe dreapta, cumpar auto fabricata intre anii 2008-2016. Specialistii nostri o vor evalua in cel mai scurt timp, plata se face pe loc, iar ridicarea masinii nu va lua mai mult de 1-2 zile lucratoare. De ce sa nu transformi un incident nefericit intr-o afacere extrem de profitabila? Asiguram intocmirea rapida a actelor si eliberam Certificat de Distrugere pentru orice masina declarata dauna totala. Primesti o suma corecta de bani in functie de valoarea reciclata, beneficiezi de transport gratuit pana la sediul nostru si scapi de masina fara batai de cap.