OMNIA csm husi tenis

Cea mai bună alegere în recondiționarea pardoselilor și montaj parchet din Huși.

februarie 13th, 2016 | de Husi pe surse
Cea mai bună alegere în recondiționarea pardoselilor și montaj parchet din Huși.
Local


22231 OanceaParchet are ca principal obiectiv de activitate Recondiționarea Pardoselilor și Montaj Parchet, întreținerea pardoselilor din lemn și diverse esențe de lemn: stejar, cireș, fag, nuc, iroko, doussie, tatajuba, jatoba, wenge precum și multe alte sevicii adiacente segmentului de parchet.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Datorită anilor de experiență, au pătruns cu pași repezi spre un progres cu orizonturi  largi. Chiar dacă sunt tineri, au în palmares multe lucrări frumoase si variate, oferindu-le clienților  siguranță, încredere și rafinamentul în tot ceea ce  creează.

„Când vorbim de Recondiționarea Pardoselilor și Montaj Parchet ne luăm obligativitatea de a face ca serviciile pe care le oferim să fie cât mai bune, să colaborăm cu cele mai de succes firme în vederea realizării celor mai avansate tehnologii în materie de rașchetat și să lucrăm cu cele mai calitative produse, iar parchetul, scările, glafurile să arate impecabil și să fie cât mai rezistente. Echipa tânără, dar instruită la seminariile de specialitate, dă lucrărilor noastre un aspect și o calitate net superioară.” Oancea Ionut – administrator OanceaParchet

Pregătirea spațiului de lucru necesită o mare răspundere, de aceea optează  la normele ce țin de duritatea și siguranța lemnului, lucrând cu cele mai performante aparate de testare a umidității din aer și suport, iar importanța acestor teste este de mare valoare pentru garantarea durabilității parchetului.

 asda

 

 

 

Comments

comments