OMNIA csm husi tenis

Cele mai populare bonusuri la pariuri online

decembrie 13th, 2021 | de husipesurse
Cele mai populare bonusuri la pariuri online
Lifestyle

Casele de pariuri online sunt foarte apreciate in randul jucatorilor romani. Aceste platforme nu se remarca doar prin accesibilitatea si comoditatea pe care o ofera clientilor si oferta variata de evenimente si tipuri de pariuri disponibile. Bonusurile si promotiile reprezinta o alta latura importanta a succesului pe care agentiile online le au in Romania in ziua de astazi.

Despre bonusurile la pariuri online iti voi oferi cele mai importante informatii in randurile ce urmeaza, prezentandu-ti si care sunt cele mai populare astfel de oferte pe internet.

Ce bonusuri ofera casele de pariuri online?

La capitolul bonusuri case de pariuri site-urile online se intrec in oferte care de care mai interesante. Oferta bonus este un lucru prin care agentiile de pariuri de pe internet isi atrag clientii noi si tocmai din acest motiv asemenea promotii trebuie sa fie cat mai interesante si sa starneasca interesul jucatorilor.

In momentul de fata la pariuri online exista cateva tipuri de bonusuri pe care casele de pariuri online le ofera jucatorilor. Iti prezint mai jos detalii despre fiecare tip de oferta in parte.

Bonus fara depunere

De departe cea mai cautata si totodata apreciata oferta de catre pariorii romani este cea de bonus fara depunere. Sunt destule agentii de pariuri online care ofera jucatorilor noi un asemenea bonus fara depunere, in cadrul caruia jucatorul nu este nevoit sa scoata niciun ban din buzunar.

Bonusurile fara depunere se acorda pentru simpla inregistrare pe site-ul casei de pariuri si eventual pentru verificarea contului creat. Drept bonus fara depunere agentiile pot oferi o anumita suma de bani sau pariuri gratuite pe care clientii le pot utiliza pe platforma.

E clar ca asemenea oferte nu trebuiesc ratate de niciun pasionat de pariuri, deoarece prin intermediul lor ai sansa sa joci practic gratuit la casele de pariuri online si chiar sa obtii profit.

Bonus procent din suma depusa

Cel mai des intalnit tip de bonus la pariuri online este cel de tipul procent din suma depusa. Aproape toate casele de pariuri licentiate pe internet pun la dispozitia jucatorilor noi un asemenea bonus.

In general valoarea bonusului acordat este 100% din suma depusa, adica dublarea depunerii, insa nu este exclus sa intalnesti si alte valori ale bonusului, incepand de la 50% si ajungand chiar si pana la 200%.

De asemenea, unele agentii online nu isi recompenseaza jucatorii doar la prima incarcare a contului, ci un astfel de bonus este oferit si la urmatoarele depuneri.

Pariuri gratuite

O oferta bonus destul de apreciata de catre jucatorii romani este cea prin intermediul careia casele de pariuri ofera pariuri gratuite. Un pariu gratuit reprezinta un pariu de o anumita valoare pe care jucatorii il plaseaza practic din banii agentiei, fara a cheltui din fondurile proprii.

In urma unui pariu gratuit jucatorii vor pastra in cont fie doar profitul generat (castig – miza in cadrul free bet), fie intreg castigul (in cazul full bet).

Asemenea bonusuri sunt interesante deoarece cu ajutorul lor poti sa plasezi bilete ceva mai riscante, cu o cota finala mai ridicata, fiindca in cazul in care sunt necastigatoare oricum nu pierzi din banii depozitati.

Pariu fara risc

Pariul fara risc este un alt tip de bonus pe care casele de pariuri online il ofera jucatorilor. De obicei, acest tip de oferta face referire strict la primul pariu plasat de jucatori pe respectiva platforma.

Mai exact, primul pariu jucat va fi fara risc. Asta inseamna ca daca il vei pierde atunci vei primi miza 100% inapoi, fie sub forma de bani cash (fara conditii de rulaj), fie sub forma de bani bonus. Pot exista unele oferte cu pariu fara risc in cadrul carora sa primesti inapoi doar o parte din miza, in cazul unui pariu necastigator, insa de obicei agentiile iti returneaza in totalitate banii.

Cashback

Acest tip de oferta bonus nu este prea des intalnita, iar in comparatie cu promotiile prezentate anterior prezinta un dezavantaj major. Bonusul de tip cashback se refera la faptul ca jucatorii vor primi inapoi o parte din banii pierduti intr-un anumit interval de timp din momentul inregistrarii.

Asadar practic agentia nu iti ofera bani in plus la buget (cum se intampla la bonus fara depunere, procent din suma depusa sau pariuri gratuite), ci doar iti va reduce eventualele pierderi. E simplu de inteles asadar de ce bonusul cashback nu este foarte popular.

Ceea ce trebuie sa mai stii este faptul ca si jucatorii existenti beneficiaza la casele de pariuri online de top de diverse promotii, precum: bonusuri fara depunere, bonusuri de fidelitate, bonus de reincarcare, bonus de ziua de nastere, pariuri gratuite, cote marite si multe altele.

Asadar, la capitolul bonusuri si oferte agentiile de pariuri online stau excelent si vei putea beneficia in mod constant de diverse oferte. Prin intermediul acestora iti vei creste bugetul disponibil pentru pariuri si implicit vei avea mai multe sanse de a obtine castiguri.