OMNIA csm husi tenis

Certificat de înmatriculare fals, descoperit la Albiţa

iulie 5th, 2018 | de Husi Pe Surse
Certificat de înmatriculare fals, descoperit la Albiţa
Local

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa efectuează cercetări în cazul unui bărbat cu cetățenie română și R. Moldova care a prezentat la controlul de frontieră un certificat de înmatriculare fals pentru microbuzul pe care îl conducea.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

În data de 3 iulie a.c., în jurul orei 11.00, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, pentru efectuarea formalităţilor necesare intrării în ţară, Iurie R., cu cetățenie română și R. Moldova, în vârstă de 36 de ani, care conducea un microbuz marca Mercedes Sprinter, înmatriculat în R. Moldova.

La controlul de frontieră, existând suspiciuni cu privire la autenticitatea certificatului de înmatriculare prezentat la control pentru microbuzul în cauză, lucrătorii noştri au procedat la efectuarea de verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că documentul nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, acesta fiind fals total.

În timpul cercetărilor, Iurie R. a prezentat un alt certificat de înmatriculare pentru microbuzul în cauză, valabil, singura diferență fiind la rubrica în care era prevăzut numărul de locuri.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunii de uz de fals.

Comments

comments