OMNIA csm husi tenis

Cetăţean moldovean căutat de autorităţile germane, depistat la P.T.F. Albiţa

ianuarie 5th, 2016 | de Husi pe surse
Cetăţean moldovean căutat de autorităţile germane, depistat la P.T.F. Albiţa
Local

 

Poliţişti de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat şi reţinut un cetăţean din Republica Moldova urmărit internaţional, pe numele căruia era emis un mandat de arestare pentru săvârşirea unor infracţiuni de furt din domeniul privat pe teritoriul Germaniei.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

În data de 04 iauarie a.c., în jurul orei 17.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei de stat, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul din Republica Moldova, B. Nicolae, în vârstă de 36 de ani, conducând un autoturism înmatriculat în R. Moldova.
La controlul de frontieră, lucrătorii noştri au constatat că pe numele bărbatului era emisă o alertă de punere în aplicare a unui mandat european de arestare emis de autorităţile germane pentru săvârşirea unor infracţiuni de furt din domeniul privat pe teritoriul Germaniei.
Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale a I.P.J. Vaslui, în vederea luării măsurilor ce se impun.

Purtător de cuvânt al S.T.P.F. Vaslui: Inspector principal de poliţie MIRICĂ IRINA

Comments

comments