OMNIA csm husi tenis

Cetăţean român căutat de autorităţile italiene, depistat la P.T.F. Albiţa

decembrie 14th, 2015 | de Husi pe surse
Cetăţean român căutat de autorităţile italiene, depistat la P.T.F. Albiţa
Local

 

Poliţişti de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa au depistat şi reţinut un cetăţean român, urmărit internaţional, pe numele căruia era emis un mandat de arestare pentru săvârşirea unor infracţiuni de furt din domeniul privat pe teritoriul Italiei.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

În data de 14 decembrie a.c., în jurul orei 08.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei de stat, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul român, M. Irinel, în vârstă de 37 de ani, conducând un autoturism înmatriculat în R. Moldova.

La controlul de frontieră, lucrătorii noştri au constatat că pe numele bărbatului era emisă o alertă de punere în aplicare a unui mandat european de arestare emis de autorităţile italiene privind săvârşirea unor infracţiuni de furt din domeniul privat pe teritoriul Italiei.
Persoana în cauză a fost predată unei echipe operative din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale a I.P.J. Vaslui, în vederea luării măsurilor ce se impun.

Purtător de cuvânt al S.T.P.F. Vaslui: Inspector principal de poliţie MIRICĂ IRINA

Comments

comments