OMNIA csm husi tenis

Cetăţeanul huşean condamnat pentru proxenetism este de negăsit

februarie 17th, 2016 | de H PS
Cetăţeanul huşean condamnat pentru proxenetism este de negăsit
Local

Cetățeanul hușean, pe nume Robert Croitoru, condamnat la 5 ani pentru proxenetism de către Judecătoria Huși este de negăsit. Acesta este căutat de către apropiații săi din dorința de a fi găsit la timp pentru a putea formula”Apel„. husi condamnat (1)

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

E nevinovat, l-au condamnat degeaba. Ele au fost de vină. El doar le-a primit la el acasă, din mila„, declară rudele lui Robert Croitoru.

Cetățeanul hușean Robert Croitoru, condamnat pe 25 ianuarie 2016 de Judecătoria Huși la 5 ani de închisoare, incă nu s-a prezentat să declare”Apel” împotriva hotărâri de fond. Apropiații cetățeanului condamnat susțin că acesta este de multă vreme „pierdut” prin lume, motiv pentru care nu s-a prezentat nici la proces.

A fost o nedreptate aici. Ele, cele două surori pe care a spus Poliția că le-a pus să se prostitueze, doar veneau la el acasă și el le primea. Nu le-a pus să facă nimic. Acum el a fost condamnat, iar ele nu au pățit nimic. Nu e corect. Ele făceau prostituție că așa voiau ele.

Nu are de unde să vină, că nici noi nu știm de el. Ați văzut că e plecat în străinătate, la muncă, nici la proces nu a venit, nu știm unde e. El nu știe că a fost condamnat și nu știe nici că trebuie să facă Apel„, declară apropiații lui Robert Croitoru.

Cetățeanul hușean Robert Croitoru va fi dat în urmărire!

” Condamnatul a primit 10 zile de la comunicare, în care are dreptul să formuleze Apel. În condițiile în care nu va ataca sentința de fond, pronunțată de către instanța Judecătoriei Huși, atunci va rămâne definitivă condamnarea deja dispusă. Iar în situația în care nu se va prezenta singur să își primească pedeapsa și nu va fi găsit la adresa de domiciliu, atunci va fi dat în urmărire și, îndată ce va fi identificat, va fi adus pentru executarea pedepsei „, declară avocații.

Comments

comments