OMNIA csm husi tenis

 Cinci ani de detenţie pentru un tânăr din Huşi acuzat de proxenetism!

ianuarie 25th, 2016 | de Husi pe surse
 Cinci ani de detenţie pentru un tânăr din Huşi acuzat de proxenetism!
Local

Un tânăr de 20 ani, din Huşi, a fost condamnat luni, 25 ianuarie, la cinci ani de închisoare, fiind găsit vinovat pentru săvârşirea infracţiunii de proxenetism. 

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

“Ofiţerii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei municipiului Huşi s-au sesizat din oficiu în acest caz, la finalul cercetărilor înaintânt dosarul la Parchet cu propunerea de trimitere în judecata”, a precizat Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Având în vedere că era minor la data comiterii faptelor, Judecătoria Huşi a dispus ca Robert Croitoru să ispăşească pedeapsa într-un centru de deţinere, specializat în reeducarea minorilor.

În prezenta cauză, Robert Croitoru (19 ani) a fost acuzat că a ajutat două surori din Huşi, una dintre ele minore, să practice prostituţia. Potrivit poliţiştilor, Croitoru nu doar că şi-a pus locuinţa la dispoziţia celor două tinere, dar se ocupa şi de găsirea clienţilor, ulterior împărţind banii în mod egal. Cele două surorori, de 19, respectiv 16 ani au practicat prostituţia sub tutela lui Robert Croitoru în perioada 2012 – 2013.

Citeste mai mult: adev.ro/o1inli

Comments

comments