OMNIA csm husi tenis

Clubul Sportiv Municipal Huși naște performanță! Doi jucători hușeni în Liga I de baschet – CS Politehnica Iași

februarie 10th, 2016 | de Husi pe surse
Clubul Sportiv Municipal Huși naște performanță! Doi jucători hușeni în Liga I de baschet – CS Politehnica Iași
Local

Clubul Sportiv Municipal aduce performanta orasului Husi prin copiii talentati pe care ii pregateste intens. Rezultatele unui program corespunzator, dar si a sutelor de ore de antrenament se vad acum pentru Lorent Alexandru si Matei Palcu, care s-au remarcat in toate meciurile ale echipei Politehnica Iasi. Chiar daca este abia jumatate de an de cand ei activeaza in aceasta echipa, s-au facut apreciati pentru talentul lor, dar si pentru dorinta de a juca la un nivel inalt.
Ultima aparitie a echipei Politehnica Iaşi a fost în bătălia cu BCMU Piteşti, care s-a terminat cu un punctaj de 106 la 69 (32-12, 30-23, 18-12, 26-22),în ultima etapă din turneul Ligii I de baschet masculin, grupa I.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Antrenorii Petre Măgurean şi Viorel Nănescu au început partida cu obişnuitul “cinci de pornire” (Hurjui, Vatră, Nicolae, Tall, Rotariu) cu care a pus ordine pe tabelă în primul sfert. În continuare, sarcina de a creşte diferenţa a revenit tinerilor, dirijaţi în teren de consacratul Vlad Popovici, primii cinci intrând şi ei, din când în când, ca să se mai dezmorţeasca.

În capul listei jucătorilor care au înscris cele mai multe cosuri se află Lorent Alexandru(21), tânărul hușean care a plecat de pe băncile Clubului Sportiv Municipal, unde a învățat timp de câțiva ani, tacticile și subtilitățile baschet ului, prin multă muncă, curaj și ajutor din partea celor care l-au susținut.11846500_947653845297364_1916871344546604652_n

„As dori sa mentionez faptul ca ma bucur ca am reusit sa terminam pe locul I faza grupelor. Ma bucur ca imi pot ajuta echipa si ca sunt util. La inceput a fost o perioada mai nefavorabila deoarece a trebuit sa ma integrez , dar ma bucur ca acum lucrurile merg din ce in ce mai bine. As dori sa mai reamintesc si faptul ca un merit deosebit in ascensiunea mea il are Mihai Cehan, care a crezut in min
e inca de la inceput. In final, as vrea sa spun ca sunt fericit aici, treaba merge foarte bine, si sper ca anul asta sa fie plin de realizari, si pentru echipa, cat si pentru mine.”
a declarat Lorent Alexandru.

1233

„Echipa la care activez in acest moment este foarte pregătită din toate punctele de vedere pentru turneul semifinal si final! Atmosfera a fost de nedescris, tribunele au fost pline si toata lumea ne încuraja!
Faptul ca sunt o fire foarte sociabilă m-a ajutat sa ma integrez foarte usor in echipa si sa ma inteleg bine cu toti colegii.” a declarat Matei Palcu.

Sunt foarte mândru de cei doi și sper să fie un exemplu pentru jucătorii de la Clubul Sportiv Municipal. Prin performanțele lor, am demonstrat ca în orașul Husi nu se practică doar sport de masă, ci, ajutam copiii să ajungă la un nivel înalt de pregătire, prin multă muncă și seriozitate. Țin să mulțumesc tuturor celor care au susținut si incurajat activitatea Clubului Sportiv Municipal.”antrenor CSM Husi Mihai Cehan12087996_870966809684141_2075138376251529262_n

În prezent, ambii hușeni urmează studiile Facultății de educație fizică și sport din cadrul Universității A.I.Cuza, Iași.

 

 

 

 

 

 

Comments

comments