OMNIA csm husi tenis

Colegiul Național „Cuza Vodă” Huși gazda a trei cercuri pedagogice

aprilie 27th, 2018 | de Husi Pe Surse
Colegiul Național „Cuza Vodă” Huși  gazda a trei cercuri pedagogice
Local

Ieri, 26.04 2016 cu ocazia desfășurării cercurilor pedagogice din zona Huși, Colegiul Național „Cuza Vodă” Huși a fost gazda a trei cercuri pedagogice: biologie, chimie și matematică.
Aceste cercuri au fost diferite de cele obișnuite deoarece la acestea au participat și profesori de specialitate din Republica Moldova. Aceștia au participat la acest schimb de experiență ca urmare a unui parteneriat semnat între IȘJ Vaslui si Inspectorate din Republica Moldova.
Oaspeții au fost plăcut impresionați de elevii noștrii, de calitatea orelor la care au participat, de dotarea materială a colegiului și nu în ultimul rând de primirea călduroasă de care au avut parte.
Orele la care profesorii au participat au fost susținute de : prof. Antal Cella Sânziana – biologie, prof. Adumitroaei Diana- Chimie, prof. Baltag Adeluța și prof. Talașman Adrian –matematică.
„Nouă ca și scoală ne-a făcut plăcere prezența lor și ne-am bucurat să avem ocazia să arătam și altor profesori cum se lucrează în școala noastră.”

cerc ped.4 (1) cerc ped2 (1)

 

Comments

comments