OMNIA csm husi tenis

Comunele din jurul Husului se modernizează!

octombrie 24th, 2018 | de husipesurse
Comunele din jurul Husului se modernizează!
Local

Beneficiind de avantajele oferite de Programul National de Dezvoltare Localã, sãtenii  din comuna  Duda Epureni dar si din comuna Lunca Banului pot spune cã au majoritatea drumurilor asfaltate, cu santuri betonate si semne de circulatie.  Firma Viacons Rutier a muncit într-un ritm sustinut pentru a termina de asfaltat strazi din satele Duda, Epureni si Valea Grecului, pe o distantã totalã de 5 km, dar si mai multe strãzi din Otetoaia, comuna Lunca Banului.

Tot prin Programul National de Dezvoltare Localã s-au facut asfaltari pe drumul comunal care leagã satul Broscosesti de drumul national Husi-Murgeni!

„S-a inceput asfaltarea de la Husi la Lunca Veche, avem promisiunea facuta si contractul semnat pentru 12 km din cei 22 de km care sunt pana la Lunca Veche. Asfaltarea a inceput de la Husi si s-au facut cativa km si localitatea Stanilesti. O problema pe care o am in vizor  si mi-am propus sa ma ocup de ea si sa reusesc sa o rezolv, este vorba de varianta ocolitoare a Husului. Am reusit anul acesta sa gasesc o modalitate de a aloca bani pentru revizuirea documentatiei. Daca se termina studiul pana la sfarsitul anului sper sa obtin bani pentru partea de proiectare si executie  pentru anul urmator.” – a declarat DEPUTATUL AUREL CACIULA

asfaltare-drum-judetean

1476453_781898725257078_296667440526255068_n

 

Comments

comments