OMNIA csm husi tenis

COMUNICAT PRESA : Sondajele de opinie vor desemna candidatii PNL la funcţia de preşedinte de CJ, primar de municipiu, oraşe şi comune !

septembrie 15th, 2015 | de Husi Pe Surse
COMUNICAT PRESA : Sondajele de opinie vor desemna candidatii PNL la funcţia de preşedinte de CJ,  primar de municipiu, oraşe şi comune !
Politic

 

COMUNICAT DE PRESĂ

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

 

Ref.: „Decizii politice pentru pregătirea alegerilor locale adoptate în urma şedinţei Comitetului Judeţean Executiv (CJEx) al PNL Vaslui”

Luni, 14 septembrie, la sediul PNL Vaslui s-a desfăşurat şedinţa CJEx având pe ordinea de zi probleme organizatorice privind alegerile locale de anul viitor şi discuţii politice pe teme locale şi naţionale. La şedinţă au participat următorii demnitari ai partidului: deputatul Florin Ciurariu, vicepreşedintele CJ Corneliu Bichineţ şi subsemnatul, care a prezidat lucrările.

 

În ceea ce priveşte desemnarea candidatului PNL pentru preşedinţia CJ Vaslui – ocupantul primului loc pe lista de consilieri judeţeni ai partidului – se va realiza un sondaj de opinie la comanda conducerii centrale a PNL şi executat de o companie specializată pentru evaluarea potenţialului electoral al candidaţilor înscrişi în competiţia internă, Corneliu Bichineţ şi Nelu Tătaru. Rezultatele sondajului de opinie vor fi aduse la cunoştinţa organismelor interne ale partidului, urmând ca decizia finală pentru desemnarea candidatului la preşedinţia CJ să fie luată în cadrul Biroului Politic Judeţean al Filialei PNL Vaslui.

 

Până la data de 27 septembrie, Comitetele Locale Executive din municipiile Vaslui, Bârlad şi Huşi se vor întruni pentru a definitiva listele cu candidaţii PNL la funcţiile de primar în aceste unităţi administrativ-teritoriale şi pentru a stabili datele când vor fi realizate evaluările sociologice prin care se vor măsura notoritatea, încrederea şi intenţia de vot pentru fiecare candidat înscris în competiţia internă. În maximum 30 de zile, vor trebui definitivate candidaturile pentru funcţiile de primar de municipii din judeţul Vaslui.

 

Aşa cum am precizat şi cu alte ocazii, evaluările sociologice prin tehnica sondajului de opinie sunt cele care vor fundamenta deciziile noastre politice privind desemnarea candidaţilor PNL la funcţia de preşedinte de CJ, la funcţiile de primari de municipii, oraşe şi comune. Prin sondajele de opinie ne propunem să măsurăm notorietatea, încrederea şi intenţia de vot pentru toţi candidaţii anunţaţi până în prezent. Evident, aceste aspecte vor fi măsurate şi prin raportare la competitorii politici de la celelalte partide, în special de la PSD – principalul nostru adversar politic în judeţul Vaslui. Tot prin intermediul sondajelor de opinie dorim să aflăm care sunt cele mai importante probleme care trebuie rezolvate, aşa cum le percep cetăţenii unei localităţi vasluiene, ce calităţi aşteaptă de la viitorul primar, ce anume îi nemulţumeşte în prezent şi aşa mai departe. Alte instrumente validate ştiinţific pentru a măsura, statistiv vorbind, cine este apreciat într-o comunitate nu cunoaştem în afara sondajelor de opinie. Cine are notorietate, cine se bucură de încredere din partea concetăţenilor săi şi este poziţionat bine în intenţia de vot va fi desemnat candidat PNL. Ne propunem să lucrăm în echipă, vom accelera activităţile în teritoriu pentru a convinge oamenii că PNL reprezintă o alternativă la actuala putere a PSD”.

 

Senator Dan MARIAN

Copreşedinte PNL vaslui

Comments

comments