OMNIA csm husi tenis

Concurs finalizat: Funcţia de preşedinte al Judecătoriei Huşi ocupată de jud. Corina Adam

decembrie 30th, 2015 | de Husi pe surse
Concurs finalizat: Funcţia de preşedinte al Judecătoriei Huşi ocupată de jud. Corina Adam
Local

În urma concursului desfăşurat în noiembrie-decembrie, funcţia de preşedinte al Judecătoriei Huşi a fost câştigată de judecătoarea Corina Adam, cea care a condus instanţa şi până acum.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

La mijlocul lunii septembrie, Institutul Naţional al Magistraturii a anunţat organizarea de concursuri pentru ocuparea funcţiilor de conducere vacante din tribunale, judecătorii şi parchete. În judeţul Vaslui, până la 1 ianuarie 2016, sunt vacante sau urmează să fie vacantate şase funcţii de conducere, dintre care trei la judecătorii şi trei la parchete.

În cazul judecătoriilor, au fost scoase la concurs fotoliile de preşedinte şi vicepreşedinte la Vaslui şi cel de preşedinte la Huşi, ocupate de Luminiţa Cosmina Stativă (cu delegaţie de la Consiliul Superior al Magistraturii) şi Corina Adam.
Funcţia de vicepreşedinte la Vaslui a fost vacantată după ce, în urmă cu câteva luni, judecătoarea Oana Codină a promovat la Tribunalul Vaslui.

Pe cele trei funcţii de conducere, a fost depus şi validat un singur dosar, respectiv cel al magistratei din Huşi, care s-a înscris pentru un nou mandat de şef al instanţei de acolo.

În urma concursului, care s-a întins pe parcursul lunii noiembrie şi o parte din decembrie, judecătoarea Corina Adam a fost reconfirmată în funcţie cu media finală 8,80. Ea a trecut cu brio de testarea psihologică, unde a fost evaluată capacitatea candidaţilor de a lua decizii şi de a-şi asuma răspunderea (1-8 noiembrie), după care a susţinut proiectul de management (13-25 noiembrie), la care a fost notată cu 9,00. În final, pe 6 decembrie, a susţinut proba scrisă, fiind notată cu 8,60. Pentru că a fost singura candidată pe post, Corina Adam a fost reconfirmată pe post fără nicio problemă, rezultatul fiind afişat pe 15 decembrie.

 

Citeste mai mult: vremeanoua.ro

Comments

comments