OMNIA csm husi tenis

Concursul National de Geografie “Terra” – etapa locală

februarie 2nd, 2016 | de Husi pe surse
Concursul National de Geografie “Terra” – etapa locală
Cultural

CONCURSUL NAŢIONAL DE GEOGRAFIE “TERRA” , etapa locală va avea loc in data de 20 februarie 2016, la ora 10, la Şcoala Gimnazială “Mihail Sadoveanu”, responsabil de organizare fiind, prof. Brănici Daniela.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

IMPORTANT:

  • Subiectele şi baremele vor fi întocmite la nivelul Inspectoratului Şcolar Judetean Vaslui şi se vor administra la nivel judeţean. Acestea vor fi parolate şi transmise electronic, cu cel mult 30 de minute înainte de începerea probei scrise.
  • Aşteptăm propuneri de subiecte şi bareme din partea dumneavoastră, pe adresa [email protected], până la data de 15 februarie 2016. Acestea vor respecta programele şcolare postate pe site-ul ISJ Vaslui.Tabelele cu elevii participanţi din fiecare unitate de învăţământ (în format electronic), vor fi transmise către profesorii responsabili cu organizarea etapei locale din fiecare zonă (*adresele electronice mai sus menţionate), sau la inspectorul şcolar de specialitate ([email protected], până la data de 17 februarie 2016.
  • Deciziile IŞJ Vaslui pentru Comisiile de organizare a etapei locale vor fi postate pe site-ul ISJ Vaslui, la disciplina Geografie.Având în vedere succesul de care se bucură în rândul elevilor acest concurs, aflat în calendarul MEMCŞ, aşteptăm, ca şi în anii precedenţi, maximă implicare din partea cadrelor didactice de specialitate G

Comments

comments