OMNIA csm husi tenis

Condamnat la 7 ani și 6 luni după gratii! Cetățeanul hușean care și-a incendiat mașina în Vama Albita și-a primit sentința

februarie 12th, 2016 | de H PS
Condamnat la 7 ani și 6 luni după gratii! Cetățeanul hușean care și-a incendiat mașina în Vama Albita și-a primit sentința
Local

După doi ani de la începerea procesului instanța de fond a Judecătoriei Huși s-a pronunțat în privința huseanului care și-a incendiat mașina în Vama Albița.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Alexandru Constantin Căciulă, în vârstă de 32 de ani, care în 2014 a provocat un incendiu în Vama Albița în mod voluntar a fost condamnat la 5 ani de închisoare. Cetățeanul hușean se afla în perioada de încercare de 5 ani și 6 luni, stabilită în urma unei condamnări pentru „înșelăciune„, astfel că la cei 5 ani de detenție i s-au mai adăugat alți 2 ani și 6 luni.

Cetățeanul Alexandru Constantin Căciulă mai are la dispoziție 9 zile pentru a formula „Apel” împotriva hotărârii de fond.

De reamintit!

În 2014, cetățeanul hușean Alexandru Constantin Căciulă a săvârșit actul de incendiere voluntară pe motiv că echipajul de control vamal a aflat de intențiile sale de a transporta țigări de contrabandă cu mașina.

Acesta, într-un timp relativ scurt și fără să stea prea mult pe gânduri, a luat o sticlă cu benzină și și-a incendiat propria mașină marca Ford. La scurt timp, flăcările au cuprins garajul unde mașina era parcată pentru inspecție extinzându-se și asupra altui autoturism.

Comments

comments