OMNIA csm husi tenis

Consiliul Local Huși, preocupați de fam. Gheorghiu. Ce a hotărât Consiliul?

iunie 2nd, 2017 | de Huși pe Surse
Consiliul Local Huși, preocupați de fam. Gheorghiu. Ce a hotărât Consiliul?
Consiliul Local Husi

În ședința ordinară de Consiliu Local din luna mai, un proiect de hotărâre a fost și despre familia evacuată în stradă în urma unui ordin judecătoresc, anume, familia Gheorghiu. Consiliul Local Huși a votat un proiect de hotărâre ce presupunea atribuirea unei suprefețe de teren de 300 mp, situată în Huși, str. Alecu Beldiman, nr.50, în vederea construirii unei locuințe personale, familiei Gheorghiu Elena și Gheorghiu Gheorghe.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Acest proiect a fost aprobat, fiind votat de 15 consilieri, iar fam. Gheorghiu, devenind cunoscută în ultima vreme în urma scandalurilor și datoriilor, au primit o suprafață de 300 mp pentru a-și construi o casă.

Amintim că până la data de 28 martie 2017, această familie a strâns datorii la Aquavas de peste 5000 lei, ceea ce i-a forțat pe cei de la Aquavas să taie apa la tot blocul, chiar dacă ceilalți locatari erau la zi cu facturile (mai multe detalii aici). La mai puțin de două săptămâni distanță, aceștia au făcut un scandal monstru pe str. Ștefan cel Mare, adresând injurii polițiștilor și jandarmilor, distrugând tot din jur, precum contoare de gaz, geamurile la locuința lor, etc. (mai multe detalii aici). Într-un final, creând atât de multe probleme, familia a fost evacuată pe data de 17 mai (detalii aici).

 

Comments

comments