OMNIA csm husi tenis

‘‘ Copiii au talent‘‘ – concurs regional desfasurat la Husi

mai 21st, 2018 | de Husi Pe Surse
‘‘ Copiii au talent‘‘ – concurs regional desfasurat la Husi
Local

In data de 17 Mai 2018 la sala mare a Primăriei Municipiului Huşi s-a desfăşurat faza judeţeană a concursului ‘‘ Copiii au talent‘‘ , acţiune ce face parte din programul de activităţi al  proiectului  educaţional, regional aprobat de MEN în Calendarul Activităţilor Extracurriculare Regionale. Faza locală, a avut loc în luna martie ,conform graficului proiectului,la nivelul fiecărei unităţi,  urmând ca faza regională să se desfăşoare  în luna iunie.  Juriul de la faza judeţeană de astăzi, a fost format din : Director,  Biblioteca Municipală ‘‘ Mihai Ralea ‘‘ Huşi -Alina Cipriana Tudose , profesor specialitate muzică Onea  Relu de la Clubul Elevilor  Huşi, Director Grădiniţa cu P.P. Nr. 12 Huşi , Guţu Mihaela.

Organizatorii concursului Cocuz Angela şi Hristea Claudia, de la Grădiniţa cu P.P. Nr. 12 Huşi, au primit concurenţii într-un decor deosebit şi s-au asigurat de o bună sonorizare. Nivelul la care toţi concurenţii s-au prezentat, a fost unul deosebit după aprecierile juriului.

Acest concurs reprezintă un start pentru copiii talentaţi vocal, talente ce vor fi cultivate de şcoală în viitor. Activitatea  a creat o stare de bună dispoziţie tuturor copiilor , concurenţi sau spectatori şi mai ales părinţilor şi cadrelor didactice.

2

?

?

?

?

6

 

 

Comments

comments