OMNIA csm husi tenis

Copiii de la Grădinița P.P. Nr. 2 Huși-Premiați la concursul de șah

aprilie 4th, 2016 | de H PS
Copiii de la Grădinița P.P. Nr. 2 Huși-Premiați la concursul de șah
Local

Copiii de la Grădinița P.P. Nr. 2 se bucură de cursurile gratuite de șah ale domnului Ginu Ciobanu. La sfarsitul acestor cursuri domnul Ginu Ciobanu alaturi de doamnele educatoare organizeaza cate un concurs de sah pentru a-i stimula pe copii.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Pe 30 martie in cadrul Gradinitei P.P. Nr.2 Husi a avut loc concursul de sah pentru grupa mare B iar pe 31 concursul de sah pentru grupa mare A.

De doi ani de zile noi organizam la Gradinita P.P. Nr. 2 Husi cursuri gratuite de sah iar la sfarsitul acestor cursurilor intotdeuna incercam sa-i stimulam pe tinerii sahisti cu ajutorul unor concursuri. Anul acesta am incercat sa luam diplome si medalii pentru toti participantii concursului de sah pentru a-i motiva pe fiecare in parte. De asemenea, am reusit sa ii scoatem in evidenta si pe cei care chiar s-au aratat pasionati de acest sport, copiii de pe locurile I, II si III fiind premiati cu cupe de aur, argint si bronz. „ – Ginu Ciobanu.

Locul I la baieti ( Grupa Mare B Gradinita P.P. Nr. 2 Husi ) a fost obtinut de catre Rotaru Stefan, locul II de catre Ianus Racovita iar Locul III de catre Hancu Iandis. Locul I la fete ( Grupa Mare B Gradinita P.P. Nr. 2 Husi ) a fost obtinut de catre Chenciu Teodora, locul II de catre Antohie Raluca iar locul III de catre Nastasa Daria.

La concursul de sah pentru Grupa Mare A de la Gradinita P.P. Nr.2 Husi au participat 22 de copii. La acest concurs au jucat copiii de 4-5 ani au jucat separat iar cei de 5-6 ani separat.

La grupa 4-5 ani locul I a fost obtinut de catre Blanda Daria, locul II de catre Leon Rares Petrisor iar locul III de catre Tabusca Matei.

La grupa 5-6 ani locul I a fost obtinut de catre Ciobanu Elena Claudia, locul II de catre Vicol Iustin Andrei iar locul III de catre Carp Maria Alexandra.

Mentionam ca domnul Ginu Ciobanu colaboreaza la aceste cursuri dar si concursuri de sah cu domnul Matei Ursan.

 

Comments

comments