OMNIA csm husi tenis

Copiii grădinițelor cu P.P. Nr. 2, P.P. Nr. 10 și P.P. Nr. 12 Huși au primit cupe și medalii pentru participarea la concursul”Să salvăm un copăcel”!

martie 22nd, 2016 | de H PS
Copiii grădinițelor cu P.P. Nr. 2, P.P. Nr. 10  și P.P. Nr. 12 Huși au primit cupe și medalii pentru participarea la concursul”Să salvăm un copăcel”!
Educatie

Fiecare copil din grupele înscrise în concurs  de  la Grădinițele cu P.P. Nr. 1, 10 și 12 Huși și alte  grădinițe arondate și de la Școlile Nr. 1, 2 și 3  a putut participa la concursul ” Sa salvam un copacel ” pentru obținerea trofeului pe grupe/clase cu locul I, II și III. Au castigat trofeele în ordine grupele/clasele care au adus cea mai mare cantitate de maculatură, peturi și doze de aluminiu ( indiferent dacă este maculatură, pet sau doză de aluminiu) .

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Fiecare copil din fiecare grupă/clasă din grădinițele/școlile participante a putut concura pentru obținerea medaliei cu locul I, II și III  cu condiția ca să depună cel puțin 10 kg de deșeuri reciclabile. Au castigat medalii, în ordine, copiii care au adus cea mai mare cantitate de maculatură, peturi și doze de aluminiu din grupa lor.

Maculatura stransa pentru concursul ” Sa salvam un copacel ” a fost predată la S.C. ALVALIV  saptamanal.

Au participat:
  • Gradinita cu  P.P. Nr. 2 cu 4 grupe de copii
  • Gradinita cu P.P. Nr. 10 cu 2 grupe de copii
  • Gradinita cu P.P. Nr. 12 cu o grupa de copii
S-au inscris in concurs  140 de copii,  s-au colectat 750 de kg de maculatura, au fost premiati 21 de copii cu medalii cu locul I, II si III. Cea mai mare cantitate de maculatura a fost stransa de grupa mica de la Gradinita cu P.P. Nr. 2 Husi  care a obtinut cupa aurie cu locul I, grupa mare de la aceeasi gradinita a ocupat locul II si a primit cupa argintie, iar grupa mica de la Gradinita cu P.P. Nr. 10 Husi a ocupat locul III si cupa de bronz.

Multumim parintilor care au dus maculatura la centrul de colectare, multumim doamnelor educatoare care s-au implicat in organizarea si desfasurarea concursului  si le invitam sa participe la urmatoarea editie din anul scolar viitor.” – Ciobanu Ginu – presedintele Asociatiei ,, Parintii de la Gradinita cu P.P. Nr. 1 Husi”.

 

 

 

 

Comments

comments