OMNIA csm husi tenis

Cosmin Filip , soluția propusa de ALDE Huși pentru primăria Huși !

august 18th, 2020 | de Husi Pe Surse
Cosmin Filip , soluția propusa de ALDE Huși pentru primăria Huși !
Lifestyle

ALDE Husi si-a desemnat candidatul pentru primaria Husi

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

 

” Bună ziua ,
Oficial mi-am depus candidatura și am intrat în cursa pentru Primăria Huși.
Este un moment emoționant pentru care pregătesc de foarte mulți ani
Candidez la funcția de primar pentru că vreau să dăruiesc orașului meu Huși ceea ce el mi-a oferit mie: șansa de fi mai mult, șansa de a fi mai bun, șansa de a realiza ceva de care se bucură și ceilalți.
Candidez la funcția de primar pentru că am energia și puterea necesară de a clădi, puterea de a spune adevărul, puterea de deschide noi perspective

Este normal și corect recunosc lucrurile bune care s-au realizat până acum în orașul nostru.
Dar eu vă spun că SE POATE MAI MULT. E timpul privim spre viitor.
ADMINISTRAȚIA LOCALĂ TREBUIE REFORMATĂ RADICAL
După o perioada lungă de analiză, studiu și dezbateri cu oameni foarte bine pregătiți în administrația publică modernă, sunt sigur vin în față Husenilor cu cel mai bun model de dezvoltare urbană și administrație publică.
Husul are cu adevărat nevoie o nouă viziune,de un tânăr adaptat noii realități și care poate face față cu succes provocărilor acestor timpuri.
Administrație locală are nevoie de digitalizare, are nevoie de modelul administrației participative. Un model în care cetății sunt implicați activ în dezvoltarea orașului. IDEILE ȘI OPINIA LOR CONTEAZĂ CU ADEVĂRAT
Așadar, dragi Huseni Invit fiți alături de mine și aveți încredere SE POATE MAI MULT pentru Huși.” – a declarat Cosmin Filip pentru HUSIPESURSE
Va mulțumesc

Declarație Dan Marian – vicepresedinte ALDE

” Am participat astăzi alături de Cosmin Filip la depunerea candidaturilor din partea ALDE pentru funcțiile de primar și consilieri locali.
Alegerile locale vor reprezenta pentru huseni un moment de decizie cu privire la viitor. Aceștia vor avea de ales între un model de administrație care și-a consumat toate energiile și care riscă blocheze dezvoltarea municipiului, fiind lipsit de o nouă perspectiva și un model de administrație bazat pe inovație, digitalizare, parteneriat public privat și investiții pentru dezvoltarea afacerilor .
Am încredere în Cosmin Filip și echipa , am încredere proiectele lor vor face peste 4 ani de zile putem afirmă cu toții locuim într-un oraș cu adevărat european.
Experiență pe care am acumulat-o de-a lungul carierei politice în administrația publică centrală o pun la dispoziția echipei Alde Huși,cu încrederea tot ceea ce și-au propus colegii mei va fi pus în practică, având și sprijinul pe care îl voi putea acordă acestora de la nivelul conducerii Consiliului Județean Vaslui.”

Comments

comments