OMNIA csm husi tenis

Cresc alocatiile pentru copii ! Vezi aici toate detaliile !

ianuarie 14th, 2020 | de Husi Pe Surse
Cresc alocatiile pentru copii ! Vezi aici toate detaliile !
Local

 

Cresc alocatiile pentru copii !

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Administraţia Prezidențială a anunțat într-un comunicat de presă că șeful statului a semnat decretul pentru promulgarea Legii privind (dublarea alocaţiilor pentru copii) aprobarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr. 9/2019 pentru modificarea şi completarea Legii nr. 61/1993 privind alocaţia de stat pentru copii, precum şi pentru modificarea art. 58 alin. (1) din Legea nr. 448/2006 privind protecţia şi promovarea drepturilor persoanelor cu handicap.

Pe 19 decembrie, în calitate de for decizional, Camera Deputaților a adoptat proiectul de lege privind dublarea alocațiilor de stat pentru copii, inițiat de Guvernul precedent, condus de PSD . Legea votată prevede că alocaţia de stat va fi de 600 de lei pentru copiii cu vârsta de până la 2 ani sau de până la 3 ani, în cazul copilului cu handicap; 300 lei pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 2 ani şi 18 ani; 600 lei pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 3 ani şi 18 ani, în cazul copilului cu handicap.

               Astfel, alocaţiile ar trebui să se dubleze începând cu luna februarie, dacă legea va fi publicată zilele acestea în Monitorul Oficial.

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu a anunţat, marţi, înainte de şedinţa Comitetului Executiv Naţional, că partidul va solicita, oficial, convocarea unei sesiuni extraordinare a Legislativului, pentru pensiile speciale, după ce liberalii au spus că nu pot dubla alocaţiile, din cauza acestor pensii.

               Aurel Caciula deputat : „Copii reprezinta viitorul oricarei tari si consider ca  avem datoria de a le pune la dispozitie toate mijloacele necesare pentru a reusi in viata”

 

Comments

comments