OMNIA csm husi tenis

Cristina Bâtlan, fondatoarea Musette – compania care produce în fabrica din Husi pantofi, în top 50 cele mai influente românce

martie 28th, 2016 | de H PS
Cristina Bâtlan, fondatoarea Musette – compania care produce în fabrica din Husi pantofi, în top 50 cele mai influente românce
Local

Cristina Bâtlan – Fondatoarea companiei Musette, care produce în fabrica din Husi pantofi recunoscuti mondial pentru calitatea designul lor de lux, a fost inclusã de revista Forbes în Topul celor mai influente femei din România, pe locul 44.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

De asemenea, pentru necunoscatori, compania Mussete a mai aparut si in alte topuri importante ocupand, spre exemplu, locul I in topul  “Cele mai cool branduri românesti”, depasind in clasament companii precum Gerovital sau Dacia.

Este printre putinele antreprenoare din România care au pornit de la zero un business cu renume international – Musette. Antreprenoarea a pornit afacerea în urmã cu aproximativ douã decenii, când avea doar 18 ani, astãzi controlând 28 de magazine, dintre care 19 pe piata localã. New York, Luxemburg, Viena sau Paris sunt câteva dintre orasele strãine în care pot fi gãsite produsele Musette. Din 2014, Cristina Bâtlan face parte din grupul select al Young Global Leaders, o organizatie ce recunoaste tinerii lideri de anvergurã globalã care au contribuit la dezvoltarea societãtii” declara Forbes.

Comments

comments