OMNIA csm husi tenis

Cum sa alegi stickerele decorative pentru pereti

septembrie 18th, 2020 | de husipesurse
Cum sa alegi stickerele decorative pentru pereti
Lifestyle

Stickerele pentru perete reprezinta o solutie ieftina si simpla pentru amenajarea locuintei. Pe langa faptul ca rezista pe perete, stickerele pot fi inlocuite cu alte modele foarte usor, nefiind necesar sa aplicati un nou strat de var pe perete sau alte lucrari de constructie.

Stickerele decorative pot fi aplicate in incaperi precum: camera copiilor, camera de zi, birouri, saloane sau orice camera ce are nevoie de un plus de un plus de entuziasm.

Daca alegeti un model de sticker pentru perete este necesar sa aveti in vedere unele aspecte, cum ar fi marimea peretelui pe care urmeaza sa aplicati stickerul decorativ.
In cazul in care folositi un sticker prea mare pe un perete mic, spatiul va da impresia de incarcat, lucru nu prea elegant.

 

Stickere decorative buline camera copilului

In camera copilului puteti folosi buline decorative monocrome sau colorate, acestea scot din anonimat orice camera si nu necesita un efort financiar prea mare. Ba mai mult, puteti petrece clipe de calitate in familie lipind bulinele pe pereti.
Tot in camera copilului, in functie de preferintele acestuia puteti alege intre stickere cu animale, masini, sporturi sau personajele lui preferate din desenele animate.

 

 

 

 

 

 

In camera de zi puteti alege un model cu pasari, ce va va aduce in spatiul interior o oaza de calm si va anima discret camera.

Sticker decorativ perete living

Stickerino va poate oferi stickere decorative pentru peretii din intreaga camera, indiferent de tipul acesteia, de culoarea peretilor si mai ales de preferintele dumneavoastra.

Livrarea se face oriunde in tara, prin curier rapid iar transportul costa doar 9 lei pentru comenzile sub 100 de lei. Tentant, nu-i asa?