OMNIA csm husi tenis

Cum să slăbesti doar in anumite zone ale corpului ?

martie 22nd, 2016 | de H PS
Cum să slăbesti doar in anumite zone ale corpului ?
Sanatate

Conform oamenilor de stiinta, proportionarea grasimii pe unele zone ale corpului dezvaluie multe despre obiceiurile legate de sanatate, ale unui individ, dar in acelasi timp, este utila si procesului de slabire.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Zona abdominala, fese si picioare

In cele mai multe cazuri, femeile se ingrasa in partile inferioare ale corpului, ca o consecinta a sarcinii. Astfel, trebuie sa incepi sa faci exercitii de intretinere a partii inferioare a corpului; se recomanda ciclismul sau poti incepe cu un antrenament usor cu bicicleta.

Zona din jurul abdomenului, coapse si fese

Aceste parti ale corpului fac parte din “zona critica” a corpului femeiesc, insemnand ca in cele mai multe cazuri, excesul de grasime acumulat se datoreaza lipsei de activitate fizica. Asadar, mersul pe bicicleta, miscarea, precum si exercitiile pentru zona inferioara a corpului sunt recomandate cu scopul de a lucra aceste zone problematice.

Zona spatelui si zona pieptului

Daca iei in greutate in aceste zone, inseamna ca esti un consumator inrait al alimentelor nocive, sau ca sari peste mese si apoi mananci in exces. Mai mult, acest lucru indica faptul ca nu esti suficient de activ.Ca sa slabesti, trebuie sa incepi sa ai un regim sanatos, cu 5 mese regulate in fiecare zi. Aceste mese trebuie sa contina cantitati moderate de alimente sanatoase, fara prea multe calorii. Deasemenea, trebuie sa fii activ, sa inoti, sa alergi, sa faci exercitii pentru abdomen si spate, dar si sa mergi.

Zona abdominala de la buric la partea lombara

Daca zona buricului este cea in care se acumuleaza grasime in exces, inseamna ca, corpul tau produce cantitati excesive de cortisol, hormonul stresului.
Asadar, trebuie sa iei cateva sedinte de exercitii, yoga sau pilates si sa incepi sa consumi alimente bogate in minerale, fibre si vitamine. Mai mult, daca burta ta este mai mereu balonata, poate fi consecinta excesului de alcool, sau a unei probleme respiratorii. In acest caz, redu consumul de alcool si consulta un medic in legatura cu problema respiratorie.

Zona superioara a corpului

Daca grasimea se depoziteaza pe una dintre urmatoarele zone: brate, maini, spate, umeri sau piept, acest lucru indica lipsa activitatii fizice si consumul de alimente nesanatoase.Asadar, trebuie sa faci cateva schimbari in obiceiurile tale alimentare si sa consumi 500-1000 de calorii zilnic, sa faci exercitii de 5 ori pe saptamana, timp de 30-60 de minute. Pentru cele mai bune rezultate, alege exercitii cardio, abdomene, flotari, care vizeaza zona superioara a corpului.

Sursa – Doctorul Zilei

Comments

comments