OMNIA csm husi tenis

Cum se alege un brad de Craciun artificial pentru casa – tipuri, descriere si recomandari

septembrie 16th, 2022 | de husipesurse
Cum se alege un brad de Craciun artificial pentru casa – tipuri, descriere si recomandari
Lifestyle

Este greu de imaginat noul an fara o frumusete de brad verde. Dar, in ultimii ani, oamenii prefera brazii artificiali.

In primul rand, multi oameni sunt ghidati de faptul ca aceasta alegere va permite paduri de conifere. In al doilea rand, un astfel de brad de Craciun este o achizitie profitabila din punct de vedere economic. La urma urmei, odata ce platiti o data, o puteti decora pentru mai multi ani la rand. Avand in vedere gama larga, este important sa stim cum sa alegem un brad de Craciun artificial.

Cum se alege un brad de Craciun artificial la domiciliu?

Pentru ca produsele sa fie lungi si sigure, trebuie sa stiti cum sa cumparati. Pentru a alege un brad de Craciun, este recomandabil sa acordati atentie sfaturilor:

Miros, aspect, culoare – lemnul sigur nu trebuie sa miroasa urat, altfel contine substante daunatoare sanatatii. Un certificat de calitate ajuta la dovedirea acestui lucru. Firul nu trebuie sa fie expus sau vizibil. Alegeti la discretie aspectul bradului de Craciun – sunt la moda ramurile albe, aurii sau verzi clasice, cu varfurile acoperite de zapada.

Rezistenta – ramurile trebuie sa fie bine ancorate, acele trebuie sa fie bine prinse si nu trebuie sa aiba o rigiditate crescuta. Acele nu ar trebui sa se desprinda daca sunt ciupite sau tinute impotriva cresterii. Acele de inalta calitate vor reveni rapid la forma lor initiala si nu se vor sfarama.

Stabilitate – suportul poate fi din metal, plastic sau lemn. Daca achizitionati un brad de Craciun de peste 150 cm, alegeti o baza stabila in forma de cruce pentru a preveni alunecarea bradului. Un suport metalic este mai fiabil, deoarece plasticul se va rupe sub greutatea jucariilor.

Siguranta la foc – fabricate din materiale rezistente la foc, tratate cu substante ignifuge si de inalta calitate. Informatiile vor fi furnizate pe pachet.

Pret – depinde de material, de dimensiunea lemnului, de producator. Produsele chinezesti sunt ieftine, dar deseori nu sunt sigure pentru sanatate si siguranta la foc. Plasticul turnat este cel mai scump, fabricat in Europa, de inalta calitate. Brazii de Craciun din PVC de uz casnic sunt siguri si eleganti.

Producatori principali

Luati in considerare principalii producatori de brazi de Craciun artificiali pe care ii intalniti de obicei in magazine:

  • Din pacate, calitatea acestora nu este adesea foarte buna. In locul materialelor traditionale in productia de ace, acestia pot folosi hartie impregnata cu o compozitie cu miros intepator. Astfel de molizi nu sunt doar de scurta durata, ci si daunatori pentru sanatate.
  • In general, brazii de Craciun sunt confectionati din plastic ecologic. Exista, de asemenea, modele prefabricate din folie PVC si linie de pescuit pentru fabricarea cadrului, care utilizeaza sarma de otel. Brazii de Craciun de interior arata foarte natural, culoarea lor este naturala.
  • Tarile din Europa si America. Au brazi de Craciun, prefabricate si turnate realizate prin tehnologii speciale. Costa foarte mult, dar arata ca si cum ar trai.

Este foarte important sa studiati informatiile despre producatori inainte de a alege un brad de Craciun artificial.