OMNIA csm husi tenis

Huseanul Dan Costin condamnat la inchisoare

octombrie 28th, 2015 | de Husi pe surse
Huseanul Dan Costin condamnat la inchisoare
Local

Huseanul DAN Costin  a fost condamnat la 3 si 5 luni de inchisoare in regim de detentie. Acesta isi folosea afacerea – restaurantul din interiorul P.T.F Albita, ca loc unde vamesii sa isi primeasca spaga de la diferitii cetateni. Ba mai mult, acelasi afacerist, Dan Costin, era ajutat de catre Constantin Constantiniu Barca (sef de tura in Albita) si de catre  agentul si Sorin Adrian Codaescu sa desfasoare activitati de contrabanda.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Dan Costin efectua zeci de deplasari in magazinele dutty-free (Republica Moldova) de unde se aproviziona cu tigarete pe care apoi le comercializa in restaurant, dar si diferitor persoane.

Anchetatorii au descoperit că barul şi restaurantul din Vama Albiţa sunt folosite drept paravan pentru foloasele necuvenite primite de lucrătorii din PTF Albiţa.

De frică să nu mai fie surprinşi de camerele de supraveghere, aceştia trimit şoferii care tranzitează frontiera să lase sume de bani şi alte bunuri, angajaţilor care lucrează în cele două spaţii comerciale, ulterior fiind recuperate de poliţiştii de frontieră la ieşirea din ture.

Sursa: www.bzv.ro

www.adevarul.ro

Comments

comments