OMNIA csm husi tenis

Daria Danila , o huseanca de 13 ani , selectata pentru echipa nationala de baschet U15 !

octombrie 27th, 2015 | de Husi pe surse
Daria Danila , o huseanca de 13 ani , selectata pentru echipa nationala de baschet U15 !
Local

In weekend-ul 24-25 octombrie a inceput al IV-lea sezon al Proiectului „Perform Baschet, Un Pas Inainte!”,  Program National de pregatire a copiilor destinat celor nascuti in anii 2002 si 2003.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Pe langa alte centre, concursul s-a desfasurat si la Iasi. Au fost selectati cei mai buni copii din zona Moldovei , printre care si Daria Danila, de la Clubul Sportiv Municipal Husi. 

Probele de concurs au constant in: conditie fizica, exercitii cu mingea si un meci propriu-zis. In timpul acestora, participantii  au fost evaluati de trei antrenori ai Federatiei Romane de Baschet.

Castigatorii vor avea parte de un antrenament lunar, timp de 11 luni, fiind pregatiti pentru vara anului 2016, cand va avea loc un ultimul trial de selectie pentru Echipa Nationala de Baschet U15.

Daria Danila este eleva la Colegiul National „Cuza Voda” Husi, in cadrul clasei a VII-a.

Daria face baschet de aproape 4 ani, insa niciodata nu si-a neglijat interesele scolare.  Am incercat diverse alte activitati precum karate, cursuri de chitara sau dans modern, insa Daria s-a regasit in baschet, astfel avand aproape 4 ani de cand practica cu pasiune acest sport.  Acest concurs a insemnat primul pas spre performanta. Suntem constienti ca greul de acum incepe, insa noi avem incredere in ea si speram la cei mai bine.” 

Parintii Dariei

Clubul Sportiv Municipal Husi are un istoric mai vechi in cadrul acestui concurs demarat in colaborare cu Federata Romana de Baschet, astfel incat , de-a lungul timpului , au mai fost sportivi de la CSM HUSI care au activat in cadrul acestui program . Anul acesta insa, ca o premiera pentru Clubul Sportiv Municipal,  o fata , Daria Danila, un copil care munceste foarte mult si care practica cu pasiune de patru ani acest sport, a fost aleasa  in cadrul proiectului „Perform Baschet – Un pas inainte!”.

O sustin si o sa fac tot ce-mi sta in putinta pentru ca ea sa ajunga la performantele dorite de Federatie. De asemenea, pe langa antrenamentele de care va avea parte la Iasi, o voi antrena  si individual, pe langa antrenamentele cu restul echipei.

Pot spune multe despre Daria, dar o pot prezenta ca fiind o fata foarte muncitoare, plina de devotament si perseverenta, care pune suflet in ceea ce face.

Participarea ei la acest concurs este dovada clara ca acest club, pe care il adminitrez, urmareste si performanta, nu numai sportul de mase.

Personal o felicit si astept cu nerabdare ca ea sa-si atinga potentialul in lumea baschetului”

Antrenor Mihai Cehan

 1 2 3 4 5 6 7 8 12190668_875085479244999_766153785_o j

Comments

comments