OMNIA csm husi tenis

De ce sa alegi case de pariuri online cu licenta ONJN

mai 27th, 2023 | de husipesurse
De ce sa alegi case de pariuri online cu licenta ONJN
Lifestyle

In ziua de astazi, piata jocurilor de noroc din Romania este reglementata si controlata de catre Oficiul National pentru Jocuri de Noroc (ONJN). Aceasta Institutie aflata in subordinea Guvernului Romaniei a stabilit o serie de reguli atat pentru organizatorii de jocuri (case de pariuri si cazinouri), cat si pentru romanii care participa la acestea.

Astfel, in momentul de fata este extrem de important ca orice roman care vrea sa se distreze la pariuri pe internet sa aleaga numai agentii cu licenta de functionare din partea ONJN. Citind randurile de mai jos vei afla cateva motive foarte bune pentru care trebuie si merita sa alegi doar case de pariuri licentiate pe internet.

Este obligatoriu prin lege

In primul rand, alegerea unei case de pariuri cu licenta ONJN este un lucru impus de catre legislatia in vigoare. Toti romanii trebuie sa respecte aceasta regula, fiindca in caz contrar risca sa primeasca o amenda de pana la 10.000 lei.

Nu te gandi ca poti sa “pacalesti” regula, fiindca vei fi foarte usor depistat atunci cand incepi sa efectuezi depuneri si retrageri de la o casa de pariuri fara licenta.

In plus, nici macar nu ai vreun motiv intemeiat sa faci asta, tinand cont ca in prezent exista zeci de case de pariuri licentiate la noi in tara dintre care poti alege.

Daca vrei sa incepi si tu distractia la pariuri online, atunci te poti indrepta catre Mozzart Bet, o agentie cu licenta, iar inainte de asta poti chiar sa citesti pareri despre Mozzart Pariuri Romania ale clientilor pentru a-ti face o idee de baza.

Pariezi in deplina siguranta si legalitate

Alegand o casa de pariuri cu licenta ONJN te poti distra linistit, fiindca totul se desfasoara in siguranta si legalitate. In acest fel, datele tale personale furnizate la deschiderea contului (nume, adresa, CNP, telefon etc.), precum si informatiile bancare (cont bancar, carduri de credit etc.) sunt pastrate in deplina siguranta, deci nu trebuie sa iti faci griji in aceasta privinta.

Pentru a primi licenta de functionare din partea ONJN si a fi acceptate pe piata din Romania, casele de pariuri online trebuie sa dispuna de sisteme avansate de securitate, astfel ca siguranta jucatorilor este pusa pe primul plan.

Te bucuri de o oferta de pariere axata pe nevoile romanilor

Casele de pariuri online din strainatate nu pun mare accent pe competitiile sportive din Romania, dupa cum probabil te si asteptai. In schimb, toate casele de pariuri cu licenta ONJN se axeaza pe nevoile jucatorilor romani si ofera acestora o oferta de pariere excelenta pentru competitiile interne.

Astfel, daca vrei sa pariezi pe fotbalul romanesc, dar si pe alte sporturi, precum baschet, handbal, tenis si altele, intr-o agentie licentiata ONJN vei putea face asta in cele mai bune conditii. Vei gasi aproape orice meci iti doresti si in plus vei avea parte de sute de optiuni interesante de pariere.

Beneficiezi de jocuri de noroc corecte

Corectitudinea pariurilor este o certitudine atat timp cat alegi case de pariuri cu licenta ONJN. Cotele oferite de agentii sunt cele corecte, iar validarea biletelor tale se face si ea in concordanta cu regulile site-ului.

Astfel, nu te vei lovi niciodata de pariuri stabilite in mod gresit, iar atunci cand vine vorba de retragerea castigurilor din contul tau, totul se va face, de asemenea, fara niciun fel de probleme.

In plus fata de lucrurile deja amintite, la majoritatea caselor de pariuri cu licenta ONJN beneficiezi si de un suport tehnic de cea mai buna calitate.

Mai mult de atat, daca vreodata ajungi in situatia nefericita de a avea un conflict cu o casa de pariuri online pe care nu il poti rezolva de unul singur, atunci poti apela la ajutorul ONJN, care este practic si un intermediar in disputele dintre romani si agentiile de pariuri.

Asadar ai toate motivele sa alegi case de pariuri online cu licenta din partea ONJN, iar in acest fel poti fi sigur ca vei avea parte de o experienta de joc de cel mai inalt nivel in mediul online.