OMNIA csm husi tenis

De unde să te informezi dacă vrei să joci la pariuri!

noiembrie 18th, 2019 | de husipesurse
De unde să te informezi dacă vrei să joci la pariuri!
Divertisment

Încep cu o vorbă din popor : la fotbal se pricepe tot românul. Adaptată la subiectul acestui articol ar fi: la pariuri se pricepe tot românul. Dacă vei face un tur al agențiilor de pariuri stradale te vei convinge că acest proverb adaptat este destul de adevărat.

Vei găsi persoane care te vor sfătui ce pronosticuri să joci. Dacă intri puțin în detalii cu ei, însă, îți vei da seama că mai departe de paginile de statistici acești pariori nu prea au alte informații.

Dacă tot vrei o părere legată despre ce anume să pariezi indicat ar fi să apelezi la specialiști. Atenție, nu la cei care-ți cer bani pentru așa ceva. Vei găsi pe internet multe site-uri care propun ponturi pariuri gratis.

Cel mai bun site care ofera ponturi la pariuri

În continuare mă voi referi la un singur site de acest tip, unul dintre cele mai bune din România pe această nișă. Acesta este 10pariuri.ro. Pe el vei găsi analizate în detaliu cele mai tari meciuri de fotbal, de la partide din Liga 1 din România și până la cele din Liga Campionilor. În plus ai și o secțiune de pronosticuri din tenis.

Pronosticurile sportive oferite de 10pariuri.ro sunt scrise de mai mulți tipsteri experimentați. Sunt persoane care fac astfel de analize de ani buni și care joacă la pariuri sportive de și mai mulți ani.

Atunci când te inspiri de undeva este bine să ai idee și despre ce poate tipsterul respectiv. Nu poți intra pe un site de pariuri, vezi ce recomandă tipsterul X și mergi orbește pe mâna lui. Trebuie să vezi și ce istoric al pronosticurilor are acesta.

Pe 10pariuri.ro ai un astfel de bilant. Poți vedea care sunt tipsterii în formă în luna curentă, dar și care au fost și cei care au avut rezultatele cele mai bune în ultimele luni.

Pe lângă pronosticuri din fotbal și tenis pe 10pariuri.ro mai găsești și bilete pariuri. Aceste bilete sunt cu diferite cote, pentru a fi pe placul tuturor. Cauți un bilet cu o cotă mai mică, atunci ai variantele de bilete pariuri cu cote de 2-3. Vrei să joci un bilet mai riscant? Vei găsi măcar un bilet pe zi cu o cotă de peste 10.

Pontul zilei iti aduce profit

Am lăsat la final punctul forte al site-ului 10pariuri.ro. Este vorba de pariul zilei sau pontul zilei. Acesta este oferit de o fată. Lavinia este una dintre cele mai bune tipsterițe, dacă le putem numi așa, din România. Ce-i drept nu sunt foarte multe fete / femei care să propună ponturi pariuri pe site-uri de profil din România.

Ca un sfat în încheiere: nu juca orbește ce recomandă cineva. Intră pe site-uri, inspiră-te, dar analizează și tu pariul respectiv. În final ia decizia proprie, pentru că până la urmă sunt banii tăi în joc.

Comments

comments