OMNIA csm husi tenis

De vorbă cu Cătălina Dacu-Noua doamnă director a Liceului Tehnologic Ioan Corivan Huși

aprilie 14th, 2016 | de H PS
De vorbă cu Cătălina Dacu-Noua doamnă director a Liceului Tehnologic Ioan Corivan Huși
Educatie

Dupa tragedia care a zdruncinat inimile husenilor la inceputul lunii martie si anume trecerea in nefiinta a doamnei director Mihaela Donea, fost inspector școlar pentru perfecționare în cadrul ISJ Vaslui, Consiliul de Adminstraţie (CA) al Inspectoratului Şcolar Judeţean a decis numirea in functia de director a Liceului Tehnologic “Ioan Corivan” a profesoarei Cătălina Dacu.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Noua doamna director a Liceului Tehnologic “Ioan Corivan” a primit echipa HusiPeSurse cu bratele deschise.

Am fost numita prin decizia Consiliul de Adminstraţie (CA) al Inspectoratului Şcolar Judeţean, ca urmare a evenimentului tragic de la unitatea noastra de invatamant. Ca plan de viitor doresc sa mentin unitatea de invatamant pe aceeasi pozitie, sa facem clasele pe care ni le-am propus, acestea fiind deja transmise la Inspectoratul Şcolar Judetean Vaslui.

De asemenea, ne propunem sa aducem cat mai multi elevi valorosi pentru municipiul nostru. 

Am fost onorata sa fiu numita in functia de director a Liceului Tehnologic “Ioan Corivan” si sa mi se acorde increderea Inspectoratului Şcolar Judeţean pentru postul acesta. Nu ma asteptam la aceasta decizie din partea Inspectoratului Scolar Judetean si nici nu m-am gandit la aceasta functie inainte.

Sper sa am puterea sa duc la capat planurile incepute si sa ne mobilizam cu totii pentru planurile viitoare. a declarat pentru HusiPeSurse, noua doamna director Catalina Dacu.

 

Comments

comments