OMNIA csm husi tenis

Declarația domnului Daniel Budeanu cu privire la publicul hușean

decembrie 23rd, 2015 | de Husi Pe Surse
Declarația domnului Daniel Budeanu cu privire la publicul hușean
Cultural

„Revin cu o declaraţie la articolul postat în presa locală referitoare la evenimentul din data de 17 decembrie, 2015, eveniment cultural în adevăratul sens al cuvântului.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Se pare că mulţi nu au citit articolul până la capăt sau nu au înţeles faptul că acest spectacol nu s-a vrut un succes. Mulţi nu citesc decât titlul fără să aprofundeze informaţia, de aici venind şi confuzia multora dintre cititori.

Acest spectacol a fost un mesaj către artiştii locali, foarte buni, de altfel, că există persoane care pot promova artiştii necunoscuţi şi o fac. Nu a fost public? A fost destul de numeros.

Au fost artişti de valoare, cum ar fi trupa „Got-X”, trupă ce a dat clasă prin prestaţie, trupă impresariată de mine, cu solista Paula Ilie, o voce extraordinară, o artistă cu multe premii şi trofee şi multe apariţii tv., artistă ce face parte tot grupul impresariat de mine. Vor fi făcute public fotografii cu public spectator şi cu artiştii care au evoluat.Dar faptul că foarte puţine persoane au răbdarea de a citi până la capăt ştirea a dus la percepţia greşită a acestor persoane asupra evenimentului, emiţănd astfel păreri eronate care nu au legătură cu realitatea. În consecinţă, s-a creat o imagine greşită asupra a ceea ce fac.

Declar că s-a făcut promovare destul de agresivă dar, din nefericire, au fost „forţe” care au avut grijă ca aceste informaţii despre astfel de evenimente să nu ajungă la urechile tinerilor. La două zile după ce s-au pus afişele au dispărut din anumite locuri, iar în unele instituţii nici nu s-au afişat. Aici a cui este vina, oare? E uşor să aruncăm vina asupra unei persoane implicate direct în organizare când, de fapt, vina este a acuzatorilor.

Eu voi continua să organizez spectacole cu şi pentru copii demonstrând, astfel, că există cultură la Huşi, cultură de calitate dar nu se vrea promovarea ei. Voi face spectacole high class arătând huşenilor intenţiile mele bune şi posibilităţile mele de a promova adevăratele valori din artă, cultură, media.

Acest spectacol a fost un mesaj în acest sens, mesaj adresat huşenilor, mesaj ce sper să fi ajuns la urechile celor care trebuie. Mă bucur că sunt persoane care au înţeles aceste intenţii ale mele şi au apreciat eforturile mele în acest sens. Voi posta pe pagina mea fotografii care vor dărâma „misterul” lipsei de public din sală urmate de materiale video cu prestaţii ale artiştilor, printre care şi ale invitaţilor mei lăsându-vă pe dumneavoastră să decideţi dacă s-au meritat acei 10 lei, contravaloarea unui bilet.

Nu împroşcaţi cu noroi atunci când nu deţineţi adevăratele informaţii pentru că murdăriţi cultura, arta, divertismentul şi prestaţiile artiştilor locali! Credeţi că vă face onoare acest fapt? Repet, acest spectacol nu s-a vrut un succes, ci un mesaj!”

A declarat organizatorul Daniel Budeanu pentru publicul husean.

Comments

comments