OMNIA

Declaratie cutremuratoare! Vezi Aici video-ul socant din statia de metrou

decembrie 14th, 2017 | de Husi Pe Surse
Declaratie cutremuratoare!  Vezi Aici video-ul socant din statia de metrou
Local

Femeia care impins marti seara in fata metroului o tanara, in statia Dristor, a fost arestata pentru 30 de zile. Magdalena Serban este cercetata pentru omor si tentativa de omor, dupa ce a incercat sa impinga si o alta tanara in fata metroului, in statia Costin Georgian, si dupa ce tanara agresata in statia Dristor a murit, dupa cum au anuntat procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti.

Femeia care a împins o tânără pe linia de metrou care a decedat în urma impactului cu trenul ar mai fi fost implicată anterior într-un incident cu o altă tânără, pe care a împins-o spre linia de metrou, însă aceasta nu a păţit nimic, a declarat, marţi noapte, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Capitalei, Diana Sarca.

„Vorbim despre un incident care a avut loc cu câteva ore înainte, dar care a fost comunicat Poliţiei în jurul orelor 20,00. O tânără a fost, tot aşa, împinsă, nu i s-a întâmplat din fericire absolut nimic şi în jurul orelor 20,00 s-a prezentat la Poliţie să relateze acest eveniment. Există indicii că ar fi fost aceeaşi persoană în cauză şi aici”, a spus Sarca, la sediul Direcţiei Generale a Poliţiei Municipiului Bucureşti

Comments

comments