OMNIA csm husi tenis

DECLARATIE PRESA – Nicu Ciupilan renunta la intentia de a candida la primaria Husi

septembrie 7th, 2015 | de husipesurse
DECLARATIE PRESA – Nicu Ciupilan renunta la intentia de a candida la primaria Husi
Politic

Huşi,

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

7 septembrie 2015

 

DECLARAŢIE DE PRESĂ

 

Intenţia mea de a candida la funcţia de primar al Municipiului Huşi era cunoscută în cadrul PNL Vaslui şi, evident, în rândul susţinătorilor şi apropiaţilor mei din oraş. Personal, am considerat că oficializarea unei candidaturi la funcţia de primar trebuie să respecte deciziile luate la vârful partidului nostru. Evaluările sociologice bazate pe sondajele de opinie sunt instrumentele pe care le avem la îndemână în luarea deciziei de a candida pentru o demnitate sau o funcţie publică.

În ceea ce mă priveşte, am comandat un astfel de sondaj de opinie şi am constatat că nu sunt liberalul cu cele mai multe şanse de câştig la primăria Huşi. Senatorul Nelu Tătaru este poziţionat mai bine decât mine într-o ierarhie a preferinţelor electorale ale huşenilor. Prin urmare, mi se pare un lucru de bun simţ ca eu să renunţ la intenţia de a candida la funcţia de primar al Huşului. Totodată, doresc să-mi afirm sprijinul pentru colegul de partid, senatorul Nelu Tătaru, pentru a candida la funcţia de primar al Municipiului Huşi.

Senatorul Nelu Tătaru este liberalul cu cele mai mari şanse de câştig în raport cu actualul primar Ioan Ciupilan de la PSD. Cu sprijinul organizaţiei PNL Huşi şi cu o campanie electorală inteligentă, bine susţinută de toţi liberalii şi de cât mai mulţi huşeni, Nelu Tătaru se poate impune în faţa lui Ioan Ciupilan. Dacă domnul senator Tătaru se va hotărâ să candideze la primăria Huşi, va beneficia de sprijinul meu şi al colegilor din PNL Huşi.

Comments

comments