OMNIA csm husi tenis

Depistat la controlul de frontieră, fără drept de circulaţie

februarie 11th, 2020 | de Husi Pe Surse
Depistat la controlul de frontieră, fără drept de circulaţie
Local

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa efectuează cercetări în privinţa unui cetăţean român, care a fost depistat tractând o remorcă ce nu avea drept de circulaţie pe drumurile publice din România.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

La sfârşitul săptămânii trecute, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa -I.T.P.F. Iaşi, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a ieşi din ţară, cetăţeanul român C.A., în vârstă de 48 de ani, care conducea un ansamblu de vehicule format dintr-un microbuz şi o remorcă, ambele înmatriculate în Germania.

La controlul de frontieră, în urma verificării documentelor prezentate la control de C.A. pentru autovehiculele în cauză, colegii noştri au constatat că remorca are atribuite numere de înmatriculare de garaj (cu valabilitate limitată şi recunoscute doar pe teritoriul Germaniei).

Cu privire la cele constatate, șoferul a declarat că a achiziţionat remorca din Germania şi că nu avea cunoştinţă despre faptul că aceasta nu are drept de circulaţie pe drumurile publice din România.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tractarea pe drumurile publice a unui vehicul înmatriculat în alt stat care nu are drept de circulaţie în România, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun.

Comments

comments