OMNIA csm husi tenis

Deputat Caciula – „Nu am votat impotriva !”- Vezi AICI declaratia completa !

noiembrie 7th, 2018 | de Husi Pe Surse
Deputat Caciula – „Nu am votat impotriva !”- Vezi AICI declaratia completa !
Local

L-am contactat pe domnul deputat Caciula dupa ce informatiile aparute in spatiul public sugereaza ca ar fi votat impotriva proiectului pentru sustinerea construirii autostrazii A8.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

HUSIPESURSE.ro: Domnule deputat Caciula ati votat impotriva construirii autostrazii A8?

„“Nu am votat impotriva , toata lumea trebuie sa stie faptul ca sunt propuse si alte variante , mult mai fezabile din punctul meu de vedere , din prisma avizelor , autorizatiilor si altor documentatii care vor fi necesare ulterior pentru demararea  proiectului de constructie. Nu doar argumentele sentimentale sunt cele care trebuie să predomine în acest moment, ci argumentele logice, de respect faţă de toate zonele ţării, de încercare de a găsi structura care să le unească.

Pentru zona Moldovei avem 3 variante de autostrazi:

  1. Suceava-Satu Mare
  2. Ungheni-Iasi-Targu Neamt
  3. Brasov-Ploiesti-Focsani (Tisita) – Bacau – Pascani – varianta care de altfel am considerat-o cea mai accesibila pentru locuitorii judetului Vaslui.

Niciodata nu voi fi impotriva unui proiect de modernizare , indiferent de natura lui , mai ales proiect ce face referire la zona Moldovei.” – a declarat pentru HUSIPESURSE deputatul Aurel Caciula.

 

Comments

comments