OMNIA csm husi tenis

Digital Nation va transmite ceremonia de deschidere a programelor sale nationale de mentorat de pe 27 noiembrie online

noiembrie 26th, 2018 | de Husi Pe Surse
Digital Nation va transmite ceremonia de deschidere a programelor sale nationale de mentorat de pe 27 noiembrie online
Local

Cele mai importante voci din tech din Romania isi dau intalnire marti, 27 noiembrie, la un eveniment dedicat dezbaterii oportunitdatilor de dezvoltare a fortei de munca si a fortei antreprenoriale din IT, pe plan national. Evenimentul este gandit ca o dezbatere publica digitala in cadrul careia reprezentanti ai companiilor fruntase in sectorul IT, membrii ai societatii civile si reprezentanti ai ministerelor nationale intra in dialog live online pentru a adresa directiile pentru tmbunatatirea calitatii educatiei complementare si modul prin care aceasta poate genera mai multa valoare addugata in tard.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Demersul comunitatii Digital Nation beneficiazda si de sustinerea Ministerul Educatiei Nationale si Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale, care saluta oportunitatile de formare si specializare in domenii technice si cautate (programare, securitatea cibernetica, social media marketing, administrare de sisteme si grapic design), oferite de comunitate romanilor din orice colt al tarii. Faptul ca programele de mentorat online propuse de Digital Nation au atras inscrieri de la romani din 67 de orase si sate din tara, demonstreaza faptul ca proiectul comunitatii este unul relevant, demn de atentia si suportul partenerilor publici si privati.

Programele de mentorat, care incep anul acesta la 15 Decembrie, vor fi precedate de ceremonia/conferinta de deschidere din data de 27 noiembrie. Evenimentul va include o dezbatere in compania liderilor tech din mediul privat si public, parteneri ai comunitatii: Marian Popa (Country Manager, DB Global Technology), Bogdan Enoiu (CEO, McCann Worldgroup Romania) Alexandru Lapusan (Fondator, ZITEO), Irina Scarlat (Country Manager, Revolut), Sergiu Biris (Fondator, Zonga), Dan Oros (Marketing Manager, Google Romania), loan lacob (Co-fondator, Qualitance) si reprezentanti ai Ministerului Educatiei Nationale si ai Ministerului Comunicatiei si Societatii Informationale. Participantii la discutie vor marca inceputul sezonului de programe ale comunitatii Digital Nation scriind cate o linie de cod simbolica tn fata auditoriului, in speranta de a-i inspira pe acestia sa isi cultive abilitatile din domeniile tehnice.

Dezbaterea va avea un caracter public, transmisa live online din Bucuresti, audienta online putand comunica participantilor la paneluri intrebdari pe subiectele de discutie. Evenimentul va fi transmis online din sediul DB Connect, marti, 27 noiembrie, cu incepere de la ora 09.30 – programul evenimentului, feed-ul video live si spatiul de adresare a intrebarilor grupurilor de discutie sunt accesibile la acest link.

Digital Nation pune la dispozitia romanilor din toata tara programe online de dezvoltare de 12 luni, in care participantii intra intr-un parcurs de formare accelerata, au acces la mentori specialisti, la resurse teoretice si au ocazia dezvoltarii de competente in cadrul unei echipe pre-selectate.

Comments

comments