OMNIA csm husi tenis

Doctorita Bianu, sub privirile cãreia a murit o fetitã de 4 ani, asteaptã verdictul instantei

septembrie 24th, 2015 | de Husi Pe Surse
Doctorita Bianu, sub privirile cãreia a murit o fetitã de 4 ani, asteaptã verdictul instantei
Local

AMÂNARE…Emotii pentru doctorita Floreta Bianu de la Spitalul din Husi, care asteaptã ca instanta sã se pronunte în cazul sãu. decizia magistratilor se va da pe sãptãmâna viitoare, pe 29 septembrie. Atunci vor vedea husenii dacã si din punctul de vedere al instantei, moartea fetitei de 4 ani, de la Bunesti Averesti, i se poate imputa pediatrei Bianu. Apãrãtorii acesteia dau ca sigurã victoria medicului husean în instantã.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Dupa nefericitul eveniment din data de 4 octombrie,, anul 2014 ,  cand la Spitalul Municipipal” Dimitrie Castroian” Husi, o fetita de patru anisori si-a pierdut viata intr-un mod cumplit si in chinuri groaznice, Ministerul Sanatatii a reactionat, trimitand un control.

Toate acestea dupa ce medicul pediatru, in persoana cadrului medical BIANU FLORETA, sefa sectiei de pediatrie la unitatea spitaliceasca huseana, i-a administrat unei fetite o injectie de ampicilina, fara sa respecte protocolul care ii impunea ca mai intai sa i efectueze un test pentru a putea verifica daca copila nu este cumva alergica la medicament.

Dupa doar 45 de minute, dupa ce i-a fost administrat medicamentul, Bedregeanu Alexandra, in varsta de doar patru ani, s-a stins in chinuri groznice sub ochii ingroziti ai bunicii care o insotise la spital.

In cursul zilei de joi, 9 octombrie/2014, fetita a fost inmormantata in localitatea vasluiana PLOPI, comuna Bunesti-Averesti.

De reamintit cã dr. Bianu, supãratã cã a fost sanctionatã pecuniar cu o sumã modicã, dar si pentru faptul cã a primit vot de blam din partea colegilor de la comisia de “malpraxis”, care au gãsit-o responsabilã de moartea copilei, a actionat DSP-ul în instantã, deschizând douã procese, pe care le-a strãmutat la Judecãtoria Iasi.

Sursa bzv.ro , vrn.ro

Comments

comments