OMNIA csm husi tenis

Document fals depistat asupra unui bărbat cu dublă cetăţenie la PTF Albiţa

ianuarie 12th, 2020 | de Husi Pe Surse
Document fals depistat asupra unui bărbat cu dublă cetăţenie la PTF Albiţa
Local

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albiţa efectuează cercetări cu privire la un tânăr cu cetăţenie română şi R. Moldova, asupra căruia a fost descoperit un permis de conducere fals.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

În data de 9 ianuarie, în jurul orei 21.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control pentru trecerea frontierei pentru a intra în ţară, ca pasager într-un microbuz înmatriculat în R. Moldova, T.I., cu cetăţenie română şi R.Moldova, în vârstă de 25 de ani.

În timpul controlului efectuat asupra documentelor persoanelor din microbuz, colegii noştri au observat între filele paşaportului lui T.I. un permis de conducere cu însemnele autorităţilor române, eliberat pe numele acestuia.

Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea documentului descoperit, au fost efectuate verificări specifice, în urma cărora polițiștii de frontieră au stabilit că documentul în cauză nu îndeplineşte condițiile de formă și fond ale unui document autentic, fiind fals.

Cu privire la cele constatate, tânărul a declarat că a procurat permisul de conducere descoperit la controlul de frontieră prin intermediul unui cetăţean din R. Moldova, ale cărui date nu le cunoaşte, în schimbul sumei de 50 de euro.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunii de instigare la fals material în înscrisuri oficiale.

Comments

comments