OMNIA csm husi tenis

Documente false prezentate la controlul de frontieră

decembrie 17th, 2015 | de Husi pe surse
Documente false prezentate la controlul de frontieră
Local

 

Poliţiştii de frontieră din cadrul P.T.F. Albiţa – I.T.P.F. Iaşi au depistat un bărbat care a prezentat la controlul de frontieră documente false pentru autoturismul pe care îl conducea.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

În ziua de 16 decembrie a.c., în jurul orei 16.00, în P.T.F. Albiţa, judeţul Vaslui, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control la trecerea frontierei, pe sensul de ieşire din ţară, conducând un autoturism marca Ford Mondeo, înmatriculat în Bulgaria, cetăţeanul moldovean Artiom B., în vârstă de 32 de ani.
Existând suspiciuni cu privire la autenticitatea şi valabilitatea documentelor autovehiculului, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au constatat că certificatul de înmatriculare şi talonul pentru inspecţie tehnică nu îndeplinesc condiţiile de formă şi fond ale unor documente autentice, acestea fiind false.
Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că a fost rugat de un bărbat ale cărui date de identitate nu le cunoaşte, să transporte autoturismul mai sus menţionat în R. Moldova. Acesta a mai adăugat că nu are cunoştinţă despre faptul că documentele autoturismului sunt false.
Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză pentru săvârşirea infracţiunilor de uz de fals şi conducerea unui autovehicul înmatriculat în alt stat care nu are drept de circulaţie în România.

Purtător de cuvânt al S.T.P.F. Vaslui: Inspector principal de poliţie MIRICĂ IRINA

Comments

comments