OMNIA csm husi tenis

Doi hușeni participă la Balul Bobocilor din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași

martie 1st, 2016 | de Husi pe surse
Doi hușeni participă la Balul Bobocilor din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași
Local

Vineri, 4 februrie, începând cu orele 20:00, în Club Skye din Iași, va avea loc Balul UAIC, unde participă perechile câștigatoare ale fiecărui profil în parte. Invitatul special al Balului este Carla’s Dreams, care va cânta după încheierea balului.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

8 Perechi vor concura pentru câștigarea balului. Premiul de popularitate se acordă separat, pentru cel/cea mai votat/votată persoană. Cei doi hușeni sunt Mihai Pantea ce va reprezenta filiera Facultății de Matematică, iar Ioan Arhire , filiera Facultății  de Informatică.

Mihai Pantea a terminat Colegiul Național „Cuza Vodă” Huși, profilul Științe ale Naturii.

„Am ales Facultatea de Matematică, deoarece nimic altceva nu mă pasiona. Am ajuns în Iași cu gândul de a-mi face prieteni noi, prin implicarea mea în activitățile sportive și prin acest concurs vreau să demonstrez că nimic nu ne poate opri să facem ceea ce ne place.” a declarat M.Pantea

  Ioan Arhire are 19 ani a terminat tot la Colegiul Național „Cuza Vodă” Huși, profilul Matematică Informatică.

„Pe viitor mi-aș dori să devin programator și să lucrez pentru firme mari sau, de ce nu, să îmi creez eu o firmă.” a declarat I. Arhire

 

Concursul se axează pe 4 probe:

  • Prima probă este defilarea, unde reprezentanți fiecărui profil se vor prezenta publicului printr-o poezie.
  • A două probă este cea de talente, unde fiecare are dreptul să facă ceea ce vrea, poate participa singur, cu cineva din afară balului sau cu perechea de la bal.
  • A treia probă este proba surpriză, și constă în extragerea unui bilețel, iar participantul trebuie să facă ceea ce scrie pe el.
  • A patra probă este cea de dans obligatorie și anume valsul vienez. Unde toate perechile, timp de 30-40 de secunde, își vor prezenta dansul.

Vot (like) pentru Mihai Pantea

Vot (like) pentru Ionut Arhire

Comments

comments