OMNIA csm husi tenis

Donație importantă pentru Huși : Cadrele medicale au primit un ecograf Doppler de ultimă generație

martie 7th, 2016 | de H PS
Donație importantă pentru Huși : Cadrele medicale au primit un ecograf Doppler de ultimă generație
Local

Ecograful Doppler se află în dotarea spitalului încă de la începutul anului 2016 și este deja în funcțiune. Acest aparat poate fi utilizat pentru examinări abdominale, endocrinologice, pediatrice și neonatologice.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Acum, pacienții Spitalului Municipal”Dimitrie Castroian”pot beneficia de un ecograf Doppler ultramodern datorită donației făcute de societatea comercială Agricost Bunesti-Averesti. ” Spitalul Huşi a primit, datorită donaţiei făcute de societatea comercială Agricost Buneşti-Avereşti, un ecograf Doppler performant. Aparatul, care deja a fost pus în funcţiune, este extrem de util, atât pentru pacienţii internaţi, cât şi pentru cei din ambulatoriu. ” declara dr. Lucia Rotaru, managerul Spitalului Municipal ” Dimitrie Castroian.

Acest ecograf Doppler este un ecograf  cu trei sonde, multidisciplinar, fabricat pentru a îndeplini toate cerințele utilizatorului. Acesta poate fi utilizat în ecografii endocrinologice, abdominale, neonatologice și pediatrice.

” Angajaţii mei de la Buneşti-Avereşti vin tot la Spitalul Huşi să se trateze, astfel că donaţia le este destinată şi lor ” declara Constantin Duluţe, directorul SC Agricost.

Ecografia cu aparatul Doppler nu are efecte secundare și nu este dureroasă, fiind un test non-invaziv. Cu acest ecograf se pot examina  fluidele care circulă prin organism, ajutând medicii să pună diagnostice mult mai concrete.

Comments

comments