OMNIA csm husi tenis

Doua masini cu numere false de inmatriculare oprite la Albita – comunicat presa

august 10th, 2015 | de Husi Pe Surse
Doua masini cu numere false de inmatriculare oprite la Albita – comunicat presa
Local

Irina_Mirica-300x257* În data de 9 august a.c., în P.T.F. Albiţa/I.T.P.F. Iaşi, s-au prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a ieşi din ţară, Vitalie C., cu cetăţenie R. Moldova, în vârstă de 38 de ani, conducând un autoturism marca Opel, înmatriculat în Germania si Ivanovich M., cu dublă cetăţenie R.Moldova şi Bulgaria, în vârstă de 31 de ani, conducând un autoturism marca BMW, înmatriculat în Belgia.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

La controlul de frontieră, existând suspiciuni cu privire la valabilitatea înmatriculării autoturismelor, s-au efectuat verificări suplimentare în urma cărora s-a constatat că autoturismul marca Opel este radiat din circulaţie de autorităţile din Germania în data de 07.08.2015, iar autoturismul marca BMW este radiat din circulaţie de autorităţile din Belgia începând cu data de 20.04.2015.

Poliţiştii de frontieră vasluieni au întocmit celor trei bărbaţi lucrari penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat şi cu număr fals de înmatriculare.

 

Purtător de cuvânt al S.T.P.F. Vaslui:             

Inspector principal de poliţie MIRICĂ IRINA

Comments

comments