OMNIA csm husi tenis

E momentul să elogiem dragostea românește! Toți hușenii sunt invitați la spectacolul „Flori de Dragobete” ce va avea loc pe 27 februarie.

februarie 24th, 2016 | de Husi pe surse
E momentul să elogiem dragostea românește! Toți hușenii sunt invitați la spectacolul „Flori de Dragobete” ce va avea loc pe 27 februarie.
Cultural

Huşenii vor sărbători româneşte pe 27 februarie, 2016, la sala de spectacole a primăriei municipiului Huşi, în cadrul spectacolului „Flori de Dragobete”, un eveniment marca Danny Entertainment Production.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Actorul Daniel Budeanu revine pe scenă cu un nou spectacol în care se va elogia dragostea. Vor evolua copii din Huşi, cursanţi ai şcolii de teatru condusă de Daniel, „ArtThea”, dar şi invitaţi de la şcoala de muzică „Ioan Bîgea Academy” condusă de solistul Ioan Bîgea, semifinalist al Vocii României în 2014, o şcoală de muzică ce intră în viaţa tinerilor din Huşi prin colaborarea cu Daniel Budeanu punând bazele unui proiect paralel cu Proiectul de Promovare şi Susţinere a Tinerelor Talente, demonstrând, astfel, că Danny Entertainment Production, prin colaborările sale cu Ioan Bîgea Academy dar şi cu televiziuni naţionale, radiouri şi case de producţie cu renume în industria de divertisment, neexcluzând nici colaborările cu solişti de muzică, actori şi coregrafi, nu numai că promovează şi susţine tinerele talente dar se şi implică în modelarea lor, tinzând spre performanţe de înaltă calitate.

După un prin spectacol organizat în decembrie, desfăşurat timid dar cu speranţe mari, urmează acest al doilea spectacol în care copiii vor aduce un omagiu iubirii, dragostei.

„Cine altcineva ar putea elogia mai bine aceste sentimente decât cei mici? Pentru că ei au sufletul pur, neîntinat de uri, duşmănii şi dorinţe de răzbunare!” , ne-a declarat organizatorul, Daniel Budeanu. „De acestă dată am decis să las intrarea liberă pentru a putea veni orice doritor şi iubitor de artă scenică. Huşi-ul are nevoie de astfel de evenimente aşa că va putea intra oricine în sala de spectacol pentru a se delecta cu un program în care vor evolua copii ce au urmat cursurile de teatru ce se desfăşoară în Huşi, dar şi cursanţi ai şcolii de muzică Ioan Bîgea Academy, o şcoală în care performanţa este motto-ul. Împreună încercăm să deschidem porţi spre evoluţia tinerilor cu ajutorul artei scenice. Spectacolul acesta e al doilea pas în Proiectul de Promovare şi Susţinere Tinerelor Talente, o nouă fereastră spre activitatea mea în general, nu doar în Huşi.”, a mai continuat actorul Budenau.

Spectacolul se va desfăşura în data de 27 februarie, 2016, începând cu ora 16 şi se va încheia cu recitalul solistului Ioan Bîgea, unde vor fi invitaţi toţi participanţii la programul artistic să cânte şi să danseze pe scenă alături de artist.

Vreau ca toţi copiii ce evoluează pe scenă să simtă, cu o mai mare intensitate, trăirile şi emoţiile pe care le experimentez eu ori de câte ori cânt. Acest spectacol sper să atragă mulţi spectatori. Va fi un spectacol deosebit care vă va destinde şi vă va deschide inimile către iubire, toleranţă şi iertare, căci despre asta-i vorba în iubire!”, ne-a declarat, cu zâmbetul pe buze, solistul Ioan Bîgea.

Comments

comments