OMNIA csm husi tenis

Echipa ziarului „Huși pe Surse” a finalizat campania de colectare și donare cărți pentru Biblioteca comunei Vetrișoaia | GALERIE FOTO

decembrie 14th, 2015 | de Husi pe surse
Echipa ziarului „Huși pe Surse” a finalizat campania de colectare și donare cărți pentru Biblioteca comunei Vetrișoaia | GALERIE FOTO
Cultural

Luni, 14 decembrie 2015, echipa noastra, in colaborare cu Colegiul National “Cuza Voda” si Colegiul Agricol “Dimitrie Cantemir”, a finalizat cu succes campania de donare carti, strangand peste 300 de volume, pentru Biblioteca Comunala Vetrisoaia.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

 „Am considerat ca este normal si trebuie sa ne implicam cat mai mult ca ziar , in actiuni de acest fel , astfel sper ca am reusit sa aducem o farama de bucurie si un plus de cultura copiilor din comuna Vetrisoaia ” Mihai Cehan – manager Husipesurse

Printre numeroasele carti se pot regasi si manuale de istorie, de romana,  de matematica,  beletristica, in special literatura scolara, dar si culegeri de exercitii.

_MG_0523

 

„Am fost foarte incantata cand am aflat de initiativa privind proiectul de donare carti, intrucat, elevii, dar si locuitorii satului Vetrisoaia au nevoie de sustinere vizavi de nivelul de cultura.

Consider ca aceste acte de  caritate, ar trebui organizate mai des, deoarece aportul la o comuitate, cand vorbim despre lectura, este incomensurabil, pentru ca nu se poate contabiliza.

Multumesc pe aceasta cale, tuturor implicati in acest proiect” Lovin Luminita profesor

 

Pachetul de volume a ajuns in posesia Bibliotecii Comunale, gestionata de catre doamna director Malasinc Elena.

Stire Initiala INVITATIE:

 

Tinerii huseni nu au ramas pasivi la initiativa noastra si astfel, in mai putin de o saptamana, s-au strans zeci de carti. Deschiderea lor spre cultura este sustinuta si de profesori, care poarta un rol semnificativ in evolutia caracterului cultural al individului.

Numarul tinerilor care citesc a crescut considerabil, de aceea tinerii liceeni din Husi, intelegand nevoia si importanta cartii in viata lor, s-au mobilizat si au adunat carti impreuna cu profesorii, pentru a le oferi celor din mediul rural posibilitatea de a se informa dintr-o gama larga de carti esentiale pentru formarea intelectuala a lor.

Campania de donare a cartilor  s-a desfasurat in perioada 27 noiembrie – 11 decembrie 2015

Invitam toti husenii sa doneze carti!

Centre de donare : Colegiul National “Cuza Voda” Colegiul National “D.Cantemir” 

 

Fiți la curent cu știrile din Huși folosind butonul follow pe Facebook !!!

GALERIE FOTO:

 

Comments

comments