OMNIA csm husi tenis

Editorial – criza imigrantilor – Marian Pandelea

septembrie 1st, 2015 | de Husi Pe Surse
Editorial – criza imigrantilor – Marian Pandelea
Local

Marian Pandelea

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Din senin, sute de mii de musulmani din Orientul Mijlociu si Africa iau cu asalt Europa. Se trece prin granitele maritime ale Greciei, prin granita Macedoniei si prin gardul lui Viktor Orban, la frontiera cu Serbia, ca prin branza. Nimeni si nimic nu poate opri valul acesta urias de imigranti musulmani porniti intr-un exod ca in vremea marilor migratii, cand s-a luat cu asalt Imperiul Roman.

Acest val de refugiati musulmani vor schimba structura etnica si religioasa a Uniunii Europene, accelerand musulmanizarea batranului continent. La televizor se văd reportaje cu refugiaţi musulmani scare vor sa ajunga in Germania sau Suedia, lucru care arată că ştiu bine ce fac şi ce urmăresc. Între refugiaţi, aşa zişi paşnici, se ascund luptătorii Statului Islamic care vor arunca Europa în aer.

Serviciile secrete de la Viena estimează că pentru fiecare persoană care ajunge în Europa ca refugiat costul este mai mare de 3.000 de euro sau dolari, așa cum se spunea până acum în unele publicații. ”Cei care aduc refugiați în Europa cer sume exorbitante. Care pornesc de la 7.000 de euro și ajung până la 14.000 de euro, în funcție de zonele de unde se pleacă și de diversele organizații de traficanți. Asa ca nu-i mai plangeti pe “bietii arabetzi” , ca daca scurgi de la romani nu iese de 100 euro d`apoi de sume din astea.

De asemenea, nu inteleg de ce acesti refugiati musulmani nu emigreaza in tari arabe bogate ca Arabia Saudita, Dubai, Kuweit sau Emiratele Arabe Unite ,in care se pot integra mult mai usor si au aceeasi religie. Nu! Ei doresc doar in Europa ca sa le plateas ca statul ajutoare sociale cat stau ei acasa sa faca cat mai multi copii?

Si vedeti la televizor ca toti fug de graniceri, nu sta unul, doar nu ii impusca nimeni sau ii aresteaza sau ii trimite inapoi. Nu. Nu stau, pentru ca daca sunt prinsi, sunt inregistrati si li se acorda statutul de REFUGIAT, asta insemnand ca nu au ei libertatea de a isi alege orice tara din UE vor ei (ca toti vor Germania sau Suedia), in care sa ajunga, ci pot fi chiar repartizati in orice tara din UE sau nu.

De asta din ce in ce mai multa lume isi da seama ca asta nu este decat o invazie si o colonizare masiva, pregatita din timp si orchestrata ca la carte. Prea multi vin si prea dintr-o data.

Pe diferite canale se vehiculeaza ideea de a dona pentru refugiati, pentru cei ce au fugit de la ei din tara si acum sufera de foame in taberele de refugiati din Liban, Turcia, Iordania, Egipt. Serbia, Macedonia sau Ungaria. ONU deja au cheltuit pana acum 6 miliarde de USD iar US au donat si ei 4 miliarde USD. Contributiile private sunt aproape neinsemnate. De ce ? Pentru ca lumea nu suporta musulmanii. Sub acoperisul drepturilor omului si echitatii sociale, toti deplang soarta acestor barbari, dar in particular majoritatii dintre noi nu-i pasa catusi de putin de soarta lor. Toti arabetzii astia vor in Germania si Suedia, ca sa le fie bine. De ce-as dona eu pentru ei? Ca sa faca 7-8 copii minim, pe care nu ii vor da scoala, le vor imbuiba capul cu prostii jihadisto-fundamentalisto-islamice , ca sa-si molesteze si injoseasca in continuare femeile, sa continua sa puta, ca nu se vor apuca dintr-o data sa fie curati si igienici ? As dona bucuros pentru starpirea de pe fata pamantului a acestor relicve ale trecutului. In Franta sunt la a doua, treia generatie si nu sunt nici pe departe integrati, ba mai mult creeaza probleme maxime. Daca nu se face rapid ceva, imi voi trai restul vietii bucuros ca voi face parte din ultima generatie care va mai spune “Doamne ajuta” si nu “Allah akbar”.

Marian Pandelea

Comments

comments