OMNIA csm husi tenis

Elev din Husi prins copiind la Bacalaureat !

iunie 26th, 2018 | de Husi Pe Surse
Elev din Husi prins copiind la Bacalaureat !
Educatie

Un adolescent, elev al Colegiului National “Cuza-Voda” Husi , a fost prins in timp ce incerca sa fraudeze examenul de Bacalaureat. Conform bzv.ro , elevul C. B.,  la inceperea exemanului a trecut direct la scrierea subiectului 3, ceea ce a starnit suspiciunea profesorilor supraveghetori. Dupa o mica verificare, s-a confirmat faptul ca acesta detinea o casca minuscula ascunsa in ureche.

Apartamente in regim hotelier Husi - Omnia

Sursa : bzv.ro

Absolvenţii de clasa a XII-a se pregătesc de Bac. Ca în fiecare an, unii liceeni s-au pregătit temeinic pentru examene, în vreme ce alţii, mai puţini studioşi, se lasă în baza „metodelor ajutătoare”, adică pe copiat, iar de idei nu duc lipsă. Vezi mai jos la ce metode de copiat apelează tinerii.

Măsurile de securitate pentru eliminarea fraudei la examenul de bacalaureat au fost sporite, iar cei care copiază vor fi şi mai drastic sancţionaţi, ei fiind eliminaţi şi primind interdicţie de a participa la următoarele două sesiuni.

Metoda cu pixul bluetooth Poate fi folosit atât la scris, cât şi pentru ascultarea prietenului care dictează rezolvarea subiectelor.

Metoda cu ceasul. Gadgetul este un ceas CSM, iar pe ecranul lui se poate citi un text scris dinainte. Totodată, la el se poate şi asculta mesajul transmis de un interlocutor din afară, tot prin intermediul unor căşti.

Colegul din faţă/stânga/dreapta. Pentru această metodă e nevoie de două persoane, dintre care una trebuie neapărat să mai şi înveţe.

Scrisul în palmă, pe bancă, pe picior, pe încălţăminte.

Copiuţele de pe talpa pantofului sunt una dintre cele mai sigure metode, cu cel mai mic risc de a fi prins.

Înainte de examen, iti lipesti fituica de talpa piciorului, dar nu cu lipici, ci tragi peste ea un scoci. Scoci-ul are două roluri: sa-ti tina fituica lipita de pantof si sa nu ti se murdareasca fituica cand mergi cu ea pe pantof. Important este să lipeşti bine fiţuica de pantof ca să nu se desprindă. In timpul examenului stai picior peste picior si vei putea vedea ce scrie pe fituici.

 

Comments

comments